Δεμένα τα πλοία σήμερα λόγω 24ωρης απεργίας

Δεμένα τα πλοία σήμερα λόγω 24ωρης απεργίας

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία σήμερα σε όλα τα λιμάνια της χώρας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που κήρυξαν η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της, με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Η απεργία αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων και όπως τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΠΝΟ Γιάννης Χαλάς, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία στηρίζει ανεπιφύλακτα την 24ωρη απεργία των ναυτεργατικών Σωματείων της Ομοσπονδίας και μάλιστα κάλεσε όλους τους ναυτεργάτες να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αποτίουμε και φέτος φόρο τιμής σεβασμού και μνήμης στην εμβληματική ημέρα που άλλαξε το ρου της ιστορίας στην ημέρα που ταυτίζεται και είναι συνυφασμένη με τους πολύμορφους αγώνες των εργαζομένων, την Εργατική Πρωτομαγιά», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Χαλάς και συμπλήρωσε: «;Oλοι οι ναυτεργάτες συνεχίζουν και εντείνουν τον αγώνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.