ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους δρόμους της Αττικής – Δείτε το χάρτη

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους δρόμους της Αττικής – Δείτε το χάρτη

Αυξημένη είναι η κίνηση που παρατηρείται λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης και στα δύο ρεύματα του Κηφισού ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό.

Όπως φαίνεται στον χάρτη, η κίνηση στην άνοδο του Κηφισού ξεκινάει από το Αιγάλεω και φτάνει μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην κάθοδο τα προβλήματα για τους οδηγούς ξεκινούν λίγο μετά τη Μεταμόρφωση και συνεχίζονται μέχρι την Ιερά Οδό.

Στην Αττική Οδό καθυστερήσεις 5΄-10΄, από Μεταμόρφωση έως Ηράκλειο, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο ενώ καθυστερήσεις έως 5΄ καταγράφονται και στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 το πρωί ακινητοποιούνται οι συρμοί του Μετρό, του Τραμ και του ΗΣΑΠ στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά του νομοσχεδίου για τα εργασιακά.

Λεωφορεία και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας μεταξύ 13:00 – 17:00. Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις 12:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 18:00 ή και αργότερα.

Όσο για τις συγκεντρώσεις αυτές θα είναι τέσσερις συνολικά:

  • Η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος και στις 6 στην πλατεία Συντάγματος
  • Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 10:30 στην πλατεία Συντάγματος και στις 5 το απόγευμα έξω από τη Βουλή.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.