Θετική η εικόνα από την Βρετανία για τον τουρισμό – Αρκεί η κυβέρνηση να μην ξεκινήσει τους περιορισμούς

Θετική η εικόνα από την Βρετανία για τον τουρισμό – Αρκεί η κυβέρνηση να μην ξεκινήσει τους περιορισμούς

Ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών, Γκραντ Σαπς γνωστοποίησε την άρση αυτοαπομόνωσης των Βρετανών τουριστών που επιστρέφουν από πορτοκαλί χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα κάτι που απέφερε αύξηση των κρατήσεων κατά 400%.

Η απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης έφερε χαμόγελα στους Έλληνες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, οι οποίοι περίμεναν παγωμένοι την βρετανική αγορά, που είναι από τους κύριους αιμοδότες του ελληνικού τουρισμού.

Έτσι, από τις 19 Ιουλίου και μετά οι Βρετανοί ετοιμάζονται για απόβαση στην Ελλάδα η οποία εμφανίζεται, σύμφωνα με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες ως η πιο κερδισμένη από τις χώρες του νότου με την απόφαση της κυβέρνησης του Λονδίνου.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η ελληνική κυβέρνηση να μην ξεκινήσει εκ νέου τα μέτρα και τους περιορισμούς των πολιτών και των τουριστών, που θα οδηγήσουν τους Βρετανούς στην επιλογή άλλου προορισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.