ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΤUI: Στο top 3 των προκρατήσεων για το καλοκαίρι του 2022 στους Γερμανούς τουρίστες η Ελλάδα

Ποιες χώρες βρίσκονται στις άλλες δύο θέσεις;

ΤUI: Στο top 3 των προκρατήσεων για το καλοκαίρι του 2022 στους Γερμανούς τουρίστες η Ελλάδα

Οι Γερμανοί τουρίστες έχουν αρχίσει να προγραμματίζουν από τώρα τις διακοπές τους για το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με την TUI Γερμανίας η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις πρωταθλήτριες των προκρατήσεων.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία του μεγάλου tour operator Ελλάδα, Μαγιόρκα και Τουρκία καταγράφουν τις περισσότερες πωλήσεις για το καλοκαίρι του 2022 κι όπως φαίνεται η Μεσόγειος θα είναι και πάλι στους αγαπημένους προορισμούς των Γερμανών. Αλλά όπως διαπιστώνει η TUI αυξάνονται και τα πακέτα διακοπών για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, όπως στις ΗΠΑ, τη Δομινικανή Δημοκρατία και τις Μαλδίδες, που είχαν πληγεί λόγω των περιορισμών για την ανάσχεση της υγειονομικής κρίσης ανά την υφήλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρουσιάζοντας το θερινό πρόγραμμα της TUI Γερμανίας ο πρόεδρος, Στέφαν Μπάουμερτ δήλωσε αισιόδοξος ότι η επόμενη χρονιά θα φθάσει στα προ-πανδημικά επίπεδα του 2019 κι ότι «θα βιώσουμε την επιστροφή της κανονικότητας το ερχόμενο καλοκαίρι» προσθέτοντας ότι οι προκρατήσεις είναι σημαντικότερες από ποτέ για εκείνους που ψάχνουν χαμηλές τιμές και μεγάλη επιλογή διακοπών. Προς το παρόν παρατηρείται ιδιαίτερη προτίμησε σε σουίτες και δωμάτια με πισίνα, ενώ οι τουρίστες φαίνονται διατεθειμένοι να ξοδέψουν έως και κατά ένα τέταρτο περισσότερα χρήματα για τις φετινές τους διακοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.