ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

13 εντυπωσιακοί λόγοι για να επισκεφθεί κάποιος την Ιαπωνία

13 εντυπωσιακοί λόγοι για να επισκεφθεί κάποιος την Ιαπωνία

Όποιος έχει ήδη επισκεφθεί την Ιαπωνία τότε θα ξέρει πόσο καταπληκτική χώρα και διαφορετική είναι.Οι υπόλοιποι που δεν είχανε την τύχη, μπορούν να δουν τους λόγους για τους οποίους αξίζει να κάνουν ένα ταξίδι προς τα εκεί. 

Υπέροχα τοπία, μοναδικής ομορφιάς χωριά αλλά και αξιοθέατα που αξίζουν της προσοχής μας είναι τα βασικά στοιχεία που οδηγούν τα βήματά μας στην Ιαπωνία! Μια νοητή βόλτα μέσα από τις ακόλουθες εικόνες είναι το καλύτερο για να αρχίσετε να ετοιμάζετε βαλίτσες!

1. Δάσος μπαμπού Sagano, Arashiyama perierga.gr - 15 λόγοι για να επισκεφθεί κάποιος την Ιαπωνία!

2. Φθινόπωρο στο Πάρκο Hitachi Seaside perierga.gr - 15 λόγοι για να επισκεφθεί κάποιος την Ιαπωνία!

3. Λιβάδια Shibazakura perierga.gr - 15 λόγοι για να επισκεφθεί κάποιος την Ιαπωνία!

4. Γαλάζια θάλασσα λουλουδιών στο Πάρκο Hitachi Seaside perierga.gr - 15 λόγοι για να επισκεφθεί κάποιος την Ιαπωνία!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε περισσότερα στο perierga.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.