ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος: Που θα ταξιδέψουν οι Έλληνες

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος: Που θα ταξιδέψουν οι Έλληνες

Xαλκιδική, Μύκονος και Σαντορίνη είναι οι τρείς προορισμοί που θα προτιμήσουν περισσότερο οι Ελληνίδες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους Έλληνες. Τα δύο μεγαλύτερα αστικα κέντρα της χώρας ολοκληρώνουν την πρώτη πεντάδα, αφού η Αθήνα καταλαμβάνει την τέταρτη θέση και η Θεσσαλονίκη την πέμπτη. Ο πρώτος και μόνος προορισμός εξωτερικού της δεκάδας φαίνεται να είναι η Ρώμη, η οποία καταλαμβάνει την έκτη θέση. Στην έβδομη συναντάται η Λευκάδα, μια θέση πριν την Πάργα που διατηρείται και φέτος όγδοη, όπως και πέρυσι. Οι τελευταίες δύο θέσεις ανήκουν στα Χανιά και στη Θάσο.

Η ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Μαρτίου και 14 Ιουνίου 2016, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 17 και 21 Ιουνίου 2016, με ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.