ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αυτά είναι τα πιο χαζά παράπονα-παρατηρήσεις Βρετανών ταξιδιωτών στο TripAdvisor

Αυτά είναι τα πιο χαζά παράπονα-παρατηρήσεις Βρετανών ταξιδιωτών στο TripAdvisor

Στη δημοσιοποίηση μερικών από τα πιο… χαζά παράπονα που έχουν κάνει οι Βρετανοί ταξιδιώτες στις κριτικές τους στη ταξιδιωτική πλατφόρμα TripAdvisor, προχώρησε η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Μάλιστα, τουρίστας στην Ελλάδα παραπονέθηκε ότι δεν κατάφερε να απολαύσει ξενάγηση γιατί ο ξεναγός ήταν υπερβολικά άσχημος!

Ταξιδιώτες στην κεντρική Αμερική, διαμαρτύρονται ότι ενώ είχαν διαβάσει ότι η πόλη βρισκόταν δίπλα σε ηφαίστειο, δεν βρήκαν καθόλου λάβα και έτσι, θεώρησαν σίγουρο ότι το ηφαίστειο ήταν τελικά βουνό.

Στη Γαλλία, μια τουρίστρια διαμαρτυρήθηκε ότι ενώ ζήτησε μαζί με το αγόρι της δωμάτιο με ξεχωριστά κρεβάτια, τους έδωσαν δωμάτιο με διπλό με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει στην κριτική, να μείνει …έγκυος!

Άλλος διαμαρτύρεται ότι τα ζώα στον ζωολογικό κήπο έμοιαζαν πολύ θλιμμένα και γι΄ αυτό τα παιδιά του έβαλαν τα κλάματα. Έτσι, αναρωτήθηκε εάν είναι εφικτό να εκπαιδεύουν τα ζώα ώστε να είναι ευδιάθετα.

Από την Ισπανία, βρετανός τουρίστας διαμαρτυρήθηκε ότι δεν υπήρχε σηματοδότηση των δρόμων στα Αγγλικά, αδυνατώντας να πιστέψει ότι θα μπορούσε οποιοσδήποτε να κυκλοφορήσει εκεί.

Σε κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, τουρίστας διαμαρτύρεται ότι ο θόρυβος της θάλασσας ήταν τόσο μεγάλος που δε μπορούσε να κοιμηθεί.

Στην Ινδία, ταξιδιώτης δήλωσε αηδιασμένος που σχεδόν κάθε εστιατόριο σέρβιρε κάρυ ενώ εκείνος δεν τρώει πικάντικο φαγητό.

Άλλη τουρίστρια διαμαρτύρεται ότι στην Ισπανία οι γυναίκες έκαναν ηλιοθεραπεία topless στην παραλία και ότι ο σύζυγός της περνούσε όλη την ημέρα κοιτώντας τις.

Σε ταξίδι τους στην Ιταλία τουρίστες συνέταξαν κριτική με το εξής παράπονο: «Κανείς δεν μας είχε προειδοποιήσει ότι θα υπήρξαν ψάρια στη θάλασσα και τα παιδιά ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν».

Τουρίστας στην Τουρκία εκνευρίστηκε από την έλλειψη πινακίδας που θα προειδοποιούσε ότι αν κανείς φοβάται τα ύψη δεν θα πρέπει να ανέβει σε αερόστατο.

Βρετανός έμεινε δυσαρεστημένος από το ταξίδι του στην Ταϋλάνδη επειδή η παραλία είχε τόση άμμο που έμπαινε στα ρούχα και ήταν δύσκολο να φύγει από το δέρμα του.

Άλλος διαμαρτύρεται ότι το ταξίδι του από το Ην. Βασίλειο στην Αντίγκουα είχε διάρκεια 9 ώρες και ενός Αμερικανού μόλις 3.

Απογοητευμένος δήλωσε τουρίστας στις Μαλδίβες επειδή η άμμος ήταν υπερβολικά λευκή και όχι κίτρινη όπως δείχνουν οι ταξιδιωτικές μπροσούρες.

Στην Πορτογαλία τουρίστας διαμαρτύρεται που το διαμέρισμά του με μία κρεβατοκάμαρα ήταν πολύ μικρότερο από ένα διπλανό με δύο κρεβατοκάμαρες.

Τοπικό κατάστημα στη Βουλγαρία δεν είχε καθόλου βρετανικό φαγητό, ούτε και τα αγαπημένα μπισκότα ενός βρετανού επισκέπτη, ο οποίος έκρινε απαραίτητο να γράψει σχετική κριτική.

Στην Ισπανία άλλος διαμαρτύρεται ότι οι ξένοι ήταν πολλοί και όλοι μιλούσαν Ισπανικά, ενώ ένας άλλος ότι οι παραλίες είχαν πολλούς εύσωμους, πράγμα που του προκαλούσε αηδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αγοράσαμε επώνυμα γυαλιά ηλίου από την αγορά και αργότερα διαπιστώσαμε ότι ήταν ψεύτικά, διαμαρτύρονται τουρίστες στην Κένυα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.