ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

To τρελό ταξίδι που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις αν ξαφνικά πλουτίσεις

To τρελό ταξίδι που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις αν ξαφνικά πλουτίσεις

Όταν μερικές χιλιάδες ευρώ δεν είναι παρά υποσημείωση στον τραπεζικό λογαριασμό, τότε όλος ο κόσμος μετατρέπεται σε έναν απέραντο παιδότοπο ενηλίκων.

Μόνο που εκεί έξω υπάρχουν εξαλλοσύνες και εξαλλοσύνες, δεν είναι βλέπετε όλες ίδιες. Για μια τέτοια θα μιλήσουμε εδώ, την πιο εξεζητημένη ίσως όλων, ό,τι πιο παλαβό και εξωφρενικό σκέφτηκε ποτέ ανθρώπινος νους σε όρους ταξιδιού.

Τι θα λέγατε λοιπόν για μία και μόνο μία μέρα στην Ανταρκτική; Ένα 24ωρο ως τις πάλλευκες εσχατιές του πλανήτη μας με τιμή… 14.000 ευρώ;

Ναι, καλά διαβάζετε, όποιος αναζητά την απόλυτα luxury εμπειρία που μπορεί να του προσφέρει το χρήμα με ουρά και συμπυκνωμένη μάλιστα σε compact συσκευασία, υπάρχει γι’ αυτόν η White Desert.

Τι κάνει; Παρέχει ακριβώς αυτό, μια μονοήμερη εξόρμηση στην Ανταρκτική, κάνοντας προφανώς το Κολιάτσου-Σεπόλια να βγάζει περισσότερο νόημα!

Όλα ξεκινούν από το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, στο οποίο θα πρέπει προφανώς να φτάσεις με δικό σου μέσο. Εκεί θα επιβιβαστείς στο ιδιωτικό αεροσκάφος της White Desert για να φτάσεις στην παγωμένη ήπειρο με την απαραίτητη πολυτέλεια.

Μόλις προσγειωθείς στην Ανταρκτική, θα έχεις μπροστά σου… 4 ολόκληρες ώρες για να θαυμάσεις τη θέα. Να πεταχτείς σε ένα γειτονικό λοφάκι δηλαδή, να ξεδιψάσεις με σαμπάνια και να γευτείς gourmet δημιουργίες από βραβευμένο σεφ.

Η super exclusive εμπειρία στο τέλος της Γης που προσφέρει η επίσης super exclusive ταξιδιωτική εταιρία White Desert αρχίζει και τελειώνει ως ένα χλιδάτο ταξίδι με αεροπλάνο 3.860 χιλιομέτρων από τη Νότια Αφρική ως την Ανταρκτική. Και πάλι πίσω.

Αυτό είναι που κάνει τόσο τρελή τη μονοήμερη εξόρμηση «Greatest Day», πετάγεσαι ως το τέλος του κόσμου και επιστρέφεις δηλαδή μέσα σε μια μέρα!

Στο αεροπλάνο για Κέιπ Τάουν, θα σε περιμένει μια τελευταία έκπληξη για να κρατήσεις για πάντα ζωντανές τις μνήμες: να απολαύσεις το αγαπημένο σου ποτό με αυθεντικό πάγο Ανταρκτικής 10.000 ετών!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξωφρενικό στη σύλληψη και υπερβολικό στην εκτέλεση, είναι ένα ταξίδι που μόνο εκατομμυριούχοι και χρυσοί κληρονόμοι μπορούν να κάνουν. Ή οι υπερτυχεροί του Τζόκερ On-Line φυσικά! Φτάνει να !

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.