Conde Naste Traveler: Η Ελλάδα η ομορφότερη χώρα του κόσμου (φωτο)

Conde Naste Traveler: Η Ελλάδα η ομορφότερη χώρα του κόσμου (φωτο)

Η ομορφιά της Ελλάδας έχει υμνηθεί μέχρι τα πέρατα του κόσμου και φωτογραφίες από νησιά και χωριά κατακλύζουν το Instagram, οπότε η κορυφή στη λίστα του Conde Nast Traveler με τις ομορφότερες χώρες του κόσμου του για το 2019.

Τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα, τα κρυστάλλινα νερά, τα γραφικά χωριά και τα πανέμορφα νησιά, ο Πολιτισμός, η φιλοξενία των κατοίκων και η γαστρονομία «αιχμαλώτισαν» του ξένους επισκέπτες, αναγνώστες του Conde Nast Traveler, το οποίο συμπεριέλαβε και ένα ελληνικό ξενοδοχείο στα καλύτερα της Ευρώπης.

«Η Ελλάδα συνεχίζει να αιχμαλωτίζει τη φαντασία σας, ενθουσιάζοντάς σε όλους τους τομείς», γράφει το περιοδικό, αποθεώνοντας την Ελλάδα, που εξακολουθεί να λάμπει και να εμπνέει τους ταξιδιώτες.

https://www.instagram.com/p/BWLHBEOFsRg/?utm_source=ig_embed

Αναλυτικά η λίστα με τις ομορφότερες χώρες του κόσμου σύμφωνα με το Conde Nast Traveler:

Ελλάδα

Ιταλία

ΗΠΑ

Νότιος Αφρική

Γαλλία

Ισπανία

Ινδία

Αυστραλία

Ταϊλάνδη

Μεξικό

Νέα Ζηλανδία

Πορτογαλία

Καναδάς

Αργεντινή

Σρι Λάνκα

Μαρόκο

Ινδονησία

Ιρλανδία

Ιαπωνία

Βιετνάμ

https://www.instagram.com/p/Bw_7W5SANYp/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.