Τα 10 ακριβότερα ιδιωτικά νησιά του κόσμου

Τα 10 ακριβότερα ιδιωτικά νησιά του κόσμου

Αν επιθυμείτε ηρεμία και απομόνωση στις καλοκαιρινές σας διακοπές, χωρίς φασαρίες, στριμωξίδι και ταλαιπωρία, υπάρχουν 10 προορισμοί που πληρούν όλα τα κριτήρια για να ηρεμίσετε. Το μόνο πρόβλημα, είναι ότι για την 7ήμερη ενοικίαση τους, οι τιμές ξεκινούν από 130.000 ευρώ.

Εδώ, θα βρείτε τη λίστα με τα 10 ακριβότερα ιδιωτικά νησιά παγκοσμίως, πολυτελή θέρετρα για όσους διαθέτουν γερό πορτοφόλι. Νοικιάζοντας τα, παρέχεται η αποκλειστική χρήση τους από τον πελάτη.

Amanwana, Ινδονησία. Οι τιμές ξεκινούν από 132.000 ευρώ.

The Rania Experience, Μαλδίβες. Οι τιμές ξεκινούν από 156.000 ευρώ.

Orpheus Island, Αυστραλία. Οι τιμές ξεκινούν από 173.000 ευρώ.

Coco Prive Kuda Hithi Island, Μαλδίβες. Οι τιμές ξεκινούν από 188.000 ευρώ.

Musha Cay, Μπαχάμες. Οι τιμές ξεκινούν από 217.000 ευρώ.

Tagomago Island, Ισπανία. Οι τιμές ξεκινούν από 220.000 ευρώ.

Necker Island, Βρετανικές Παρθένες Νήσοι. Οι τιμές ξεκινούν από 244.000 ευρώ.

Turtle Island, Φίτζι. Οι τιμές ξεκινούν από 250.000 ευρώ.

Motu Tane, Γαλλική Πολυνησία. Οι τιμές ξεκινούν από 284.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

North Island, Σεϊχέλες. Οι τιμές ξεκινούν από 405.500 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.