Αυτό είναι το νησί που νοικιάζεται ολόκληρο με 200 ευρώ για δύο βραδιές

Αυτό είναι το νησί που νοικιάζεται ολόκληρο με 200 ευρώ για δύο βραδιές

Απόδραση σε κάποιο συνηθισμένο μέρος, με διαμονή σε ένα τυπικό ξενοδοχείο, ή διακοπές με μία πινελιά περιπέτειας;

Όσοι διαλέγουν το δεύτερο, τότε θα πρέπει να επισκεφθούν το Ile Louët, ένα νησάκι που μπορεί να νοικιάσει κάποιος ολόκληρο, με 200 ευρώ για δύο βραδιές.

Το νησάκι βρίσκεται ανοιχτά της Βρετάνης, στη Γαλλία, και πάνω του υπάρχει ένας φάρος του 19ου αιώνα. Στο εξοχικό σπιτάκι, που υπάρχει δίπλα, μπορούν να φιλοξενηθούν έως και δέκα άτομα.

Πρόκειται για το σπίτι που φιλοξενούσε κάποτε τους φαροφύλακες και τις οικογένειές τους, αφού από το 1857 έως και τη δεκαετία του ’60 έπρεπε κάποιος χειροκίνητα να κατευθύνει με τον φάρο τα πλοία που περνούσαν από εκεί.

Το εξοχικό ανακαινίστηκε το 2004, για να μετατραπεί σε τουριστικό προορισμό. Όμως απευθύνεται σε εκείνους που μπορούν να αποχωριστούν κάποια βασικά πράγματα, όπως το τρεχούμενο νερό, ή δεν τους ενοχλεί να πρέπει να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα που είναι εκτός σπιτιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φαίνεται πάντως, ότι αυτοί είναι πολλοί. Σύμφωνα με την Daily Mail, το νησάκι είναι κλεισμένο για ολόκληρο το 2015, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για την επόμενη χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.