Το νησί που όλοι θα θέλαμε να πάμε διακοπές (φώτο)

Το νησί που όλοι θα θέλαμε να πάμε διακοπές (φώτο)

Στις δύσκολες και στρεσογόνες εποχές που διανύουμε, συχνά προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από την φωτεινή οθόνη απέναντι μας, να απαλλαγούμε από τους περισπασμούς και να μάθουμε να αναπνέουμε όπως κάποιος που διαλογίζεται. Με άλλα λόγια, θέλουμε να αδειάσει το μυαλό μας με σκοπό να ξαναγεμίσει.

Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται υπέροχο, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τον εαυτό του σε ένα έρημο νησί αναπνέοντας το ιώδιο της θάλασσας, όταν βρίσκεται κολλημένος σε ένα γραφείο στην πόλη και ο εγκέφαλος του είναι γεμάτος προθεσμίες.

Ευτυχώς, υπάρχει ένα μέρος όπου μπορείτε να επιτύχετε μια κατάσταση απόλυτης ηρεμίας: το ιδιωτικό νησί Vowah. Αυτό το απομονωμένο παραδεισένιο κομμάτι γης υπόσχεται να είναι το τέλειο αντίδοτο στις καθημερινές πιέσεις της σύγχρονης ζωής.

Τοποθετημένο στην Baa Atoll στις Μαλδίβες, το Vowah είναι ένα απίστευτο θέρετρο με φυσική ομορφιά, άψογες λευκές παραλίες και κρυστάλλινα νερά μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι.

Από τη στιγμή που το ιδιωτικό σας υδροπλάνο φτάσει στο θέρετρο, μπορείτε να διαμορφώσετε τις διακοπές σας όπως ακριβώς επιθυμείτε. Επωφεληθείτε από τους ζωντανούς υφάλους που το περιβάλλουν και το κέντρο καταδύσεων πέντε αστέρων PADI, και κολυμπήστε μαζί με καρχαρίες, ψάρια και χελώνες – αυτά τα υπέροχα πλάσματα σίγουρα θα σας μαγέψουν.

Διατίθεται επίσης ένα ιδιωτικό πολυτελές γιοτ, για να εξερευνήσετε ολόκληρη την Baa Atoll, συμπεριλαμβανομένης της προστατευόμενης Baathala προς τα βόρεια και του Hanifaru, του μεγαλύτερου σταθμού τροφοδοσίας σαλαχιών μάντα στον κόσμο, προς τα νότια.

Εάν προτιμάτε να απολαύσετε την ηρεμία του ωκεανού από την ακτή, τότε ξαπλώστε σε μια αιώρα και αφήστε τον ήχο των κυμάτων να σας κοιμήσει – ή απολαύστε την ασύγκριτη θέα από μια πανοραμική σουίτα με ένα κοκτέιλ στο χέρι, καθώς ο ήλιος δύει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος μπορείτε να επισκεφτείτε το Ocean of Consciousness Spa του νησιού, όπου μπορείτε να απολαύσετε ατομικές θεραπείες, οι οποίες είναι σχεδιασμένες να συνδέουν το σώμα και την ψυχή με τις υψηλότερες αξίες της ζωής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.