ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Να τι δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή σου βαλίτσα

Να τι δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή σου βαλίτσα

Είσαι 1 βήμα πριν τις καλοκαιρινές σου διακοπές; Μετράς αντίστροφα τις μέρες στο γραφείο και κάνεις ήδη τα πλάνα σου για το καλοκαίρι;

Μας αρέσει ο ενθουσιασμός σου και φέτος αποφασίσαμε να σου ετοιμάσουμε το check list σου και για να μην ξεχάσεις τα hot summer items που πρέπει να έχει η βαλίτσα σου.

Παρακάτω η λίστα μας:

  • Αντιηλιακό προσώπου και σώματος: Καλή η ηλιοθεραπεία και το μαύρισμα αλλά όλα θέλουν μέτρο και προσοχή. Μην ξεχάσεις φέτος τα αντιηλιακά σου που θα σε προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία. Και για εσάς τους ανοιχτόχρωμους που μαυρίζετε δύσκολα, μην ανησυχείτε μπορείτε να βρείτε αντιηλιακά λάδια που και σας προστατεύουν και βοηθάνε στο μαύρισμα.

Extratip: Για ομοιόμορφο μαύρισμα και για να αποφύγεις το ενοχλητικό ξεφλούδισμα, χρησιμοποίησε κρέμα-λοσιόν για μετά την έκθεση στον ήλιο. Κάνει θαύματα!

  • Το βιβλίο σου: Αν το ξεχάσεις – πίστεψέ μας – θα είναι πολλές οι στιγμές στις διακοπές σου που θα το αναζητήσεις! Εκεί στη ξαπλώστρα, που μόλις έχει έρθει ο καφές σου, θα θες να χαλαρώσεις και να διαβάσεις το βιβλίο που με τόση λαχτάρα διάλεξες και που επιτέλους έχεις το χρόνο να το τελειώσεις. Επέλεξε το κατάλληλο μέρος για τις αγορές σου που θα σου προσφέρει αμέτρητες επιλογές και μετά το μόνο που μένει είναι να μην ξεχάσεις να το πάρεις μαζί ?
  • Φορητό ηχειάκι: ​Και δεν θα σου πιάσει καθόλου χώρο στη βαλίτσα και με αυτό το μικρό gadget θα μπορείς να ακούς την αγαπημένη σου μουσική όπου κι αν βρίσκεσαι. Επέλεξε κάποιο αδιάβροχο ηχείο για να ακούς τη μουσική σου στο ντουζ και στη παραλία άφοβα.
  • Powerbank: Το πιο πιθανό είναι στις καλοκαιρινές σου διακοπές να είσαι συνέχεια έξω, οπότε αν θες να μην μείνεις από μπαταρία για να βγάζεις φωτογραφίες και να μιλάς με τους φίλους σου, το powerbank είναι η ιδανική λύση.
  • Τσάντα παραλίας: Λίγο το κινητό, λίγο τα αντιηλιακά, λίγο οι πετσέτες …. ε κάπου πρέπει να τα βάλεις όλα αυτά! Η τσάντα παραλίας είναι από τα πιο άνετα και χρήσιμα αξεσουάρ του καλοκαιριού και για ακόμα πιο βολικές διακοπές προμηθεύσου και ένα τσαντάκι παραλίας για να βάζεις ξεχωριστά κινητά και κλειδιά για προστασία.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, μην ξεχάσεις αν δεν πηγαίνεις στο καλοκαιρινό σου προορισμό με πλοίο αλλά με αεροπλάνο, να φροντίσεις τα προϊόντα περιποίησης που θα βάλεις στη βαλίτσα να είναι σε travel size!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.