Το μοναχικό εκκλησάκι που απέχει λιγότερο από μία ώρα από την Αθήνα και μοιάζει με καρτ ποστάλ (βίντεο)

Το μοναχικό εκκλησάκι που απέχει λιγότερο από μία ώρα από την Αθήνα και μοιάζει με καρτ ποστάλ (βίντεο)

Η Αττική έχει καλά κρυμμένες ομορφιές, οι οποίες είναι άγνωστες στους περισσότερους πολίτες. Σε λιγότερο από μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας υπάρχει ένα μέρος που θυμίζει καρτ ποστάλ.

Την ώρα που ο καιρός παραμένει ηλιόλουστος και οι ημέρες είναι ακόμα φωτεινές χωρίς συννεφιές, τι θα λέγατε για μια βόλτα στη Βραυρώνα Αττικής. Εκεί, υπάρχει ένα μοναχικό νησάκι με ένα εκκλησάκι και μια βυθισμένη βάρκα στα τιρκουάζ νερά. Αυτή δεν είναι η μοναδική έκπληξη που κρύβεται κοντά στην Αθήνα. Μόλις μισή ώρα μακριά από την Ομόνοια υπάρχει μια λίμνη που δημιουργήθηκε κατά… λάθος και θυμίζει Άλπεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βίντεο: Drone πάνω από έναν παράδεισο κοντά στην Αθήνα
Η ομάδα haanity πέταξε πάνω από την Βραυρώνα Αττικής, νότια της Αρτέμιδας, έναν τόπο που στα αρχαία χρόνια αποτελούσε πόλο έλξης, γι αυτό και κατασκευάστηκε εκεί ο Ναός της Αρτέμιδας.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=F-c8uMTNsV8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.