ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Insider: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για το 2020 – «Η χώρα έχει πολλά να προσφέρει» (βίντεο)

Insider: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για το 2020 – «Η χώρα έχει πολλά να προσφέρει» (βίντεο)

Η ενημερωτική ιστοσελίδα Insider, κατατάσσει την Ελλάδα στον νούμερο 1 προορισμό για το 2020.

Tον Νοέμβριο, το Insider ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν ποια χώρα θέλουν να επισκεφτούν μέσα στο 2020.

Την πρώτη θέση κατέλαβε η χώρα μας, οι ομορφιές της οποίας παρουσιάζονται σε ένα οκτάλεπτο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:


«Με πανέμορφες παραλίες, ιστορική αρχιτεκτονική, φρέσκα ψάρια και υπέροχη νυχτερινή ζωή, δεν είναι και άξιον απορίας πώς όλοι ψηφίσατε για την Ελλάδα» αναφέρεται στο βίντεο, το οποίο δείχνει πλάνα από τα ελληνικά νησιά και την Αθήνα.

«Η χώρα έχει πολλά να προσφέρει, πλούσια αρχαία ιστορία, φρέσκα θαλασσινά, όμορφη θέα στα ηλιοβασιλέματα και πολλές δραστηριότητες, όπως κολύμπι στις παραλίες και σκι στα βουνά.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Insider προτείνει στο κοινό του να δοκιμάσουν παραδοσιακά ελληνικά φαγητά, όπως η φέτα και ο μπακλαβάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.