ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Από την Κίνα ως τα Εμιράτα: Γιατί όλος ο κόσμος θέλει νερό απ’ αυτό το χωριό της Κρήτης;

Από την Κίνα ως τα Εμιράτα: Γιατί όλος ο κόσμος θέλει νερό απ’ αυτό το χωριό της Κρήτης;

Από τις παρυφές του Ψηλορείτη στην κορυφή του κόσμου!

Εκτός από τις εντυπωσιακες παραλίες της, για τις οποίες είναι φημισμένη, η Κρήτη διαθέτει μια ιδιαίτερης ομορφιάς ενδοχώρα, με άγρια τοπία, επιβλητικά βουνά, φαράγγια και γραφικά χωριά με ανθρώπους που διαιωνίζουν το μύθο του φιλόξενου και περήφανου νησιού.

Μία από τις περιοχές που πρέπει να αποτελεί SOS στο ταξιδιωτικό πρόγραμμα των επισκεπτών είναι και το κεφαλοχώρι Ζαρός, που βρίσκεται στο Δήμο Φαιστού, 45 χλμ. νότια του Ηρακλείου. Χτισμένο σε μια καταπράσινη κοιλάδα στους πρόποδες του Ψηλορείτη και σε υψόμετρο περίπου 400μ., το χωριό των περίπου 2.200 κατοίκων αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης από το 1987, οπότε και ο μικρός υδροβιότοπος της περιοχής, τον οποίο τροφοδοτούσε η πηγή Βοτόμου, μετατράπηκε σε μια υπέροχη τεχνητή λίμνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο menshouse.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.