ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πέντε μέρη κοντά στην Αθήνα για τις πρώτες ανοιξιάτικες εξορμήσεις

Πέντε μέρη κοντά στην Αθήνα για τις πρώτες ανοιξιάτικες εξορμήσεις

Η άνοιξη είναι μια πανέμορφη εποχή. Η αναγέννηση της φύσης, ο ήλιος που επανέρχεται στην θέση του ψηλά στο γαλάζιο ουρανό και τα όμορφα χρώματα, τόσα πολλά που δεν ξέρεις πως να τα ονομάσεις.

Ο καιρός για τις πρώτες εξορμήσεις κοντά στην Αθήνα έφτασε. Και οι επιλογές είναι αρκετές…

Σπέτσες

Οι Σπέτσες είναι ένα νησί που δεν είναι απαραίτητο για να περάσεις καλά να κάθεσαι σε μια ξαπλώστρα και να κάνεις βουτιές στην θάλασσα. Οι δρόμοι και τα στενά της είναι μαγικοί, το φαγητό της επίσης, ενώ όποιος ενδιαφέρεται για την ιστορία θα την λατρέψει περισσότερο την άνοιξη.

Ναύπλιο

Αγαπημένο μέρος όλων, το Ναύπλιο είναι μια πανέμορφη πόλη, για ερωτευμένους, για παρέα για κάθε καιρό. Είναι σίγουρο ότι θα περάσεις καλά.

Καλάβρυτα

Μπορεί να είναι κατά βάση χειμωνιάτικος προορισμός, αλλά τα Καλάβρυτα είναι το ίδιο όμορφα την άνοιξη. Βρίσκεσαι μέσα στην φύση, σε μια πανέμορφη μικρή πόλη με όμορφα κτίρια και μεγάλη ιστορία, με την διαδρομή 22 χλμ. του οδοντωτού σιδηροδρόμου να είναι μαγευτική αυτή την εποχή.

Μονεμβασιά

Ένα από τα γραφικά μέρη της Ελλάδας, το «Γιβραλτάρ της Ανατολής» έχει φυσική ομορφιά, πανέμορφα κτίρια, θέα από το μεσαιωνικό φρούριο, σε μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ρομαντική.

Ορεινή Αρκαδία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όποιο χωριό και να διαλέξεις, θα θαυμάσεις τα υπέροχα κτίσματα από πέτρα, την καθαρή ατμόσφαιρα, τους ζεστούς ανθρώπους και το καλό φαγητό. Βυτίνα, Λαγκάδια, Δημητσάνα, Λεβίδι, είναι μόνο λίγα από τα πανέμορφα μέρη που μπορείς να επισκεφθείς την άνοιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.