ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κυκλάδες: Μηχανική βλάβη εν πλω στο πλοίο «Θεολόγος»

Κυκλάδες: Μηχανική βλάβη εν πλω στο πλοίο «Θεολόγος»

Μηχανική βλάβη σε μία από τις δύο μηχανές του, παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Θεολόγος» νότια της Καρύστου, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου από Μύκονο για Τήνο, Άνδρο και Ραφήνα.

Στο πλοίο, που πλέει με μειωμένη ταχύτητα, επιβαίνουν 687 επιβάτες, 50 μέλη πλήρωμα, 111 ΙΧ, 15 φορτηγά, 2 λεωφορεία και 18 δίκυκλα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το «Θεολόγος» αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Ραφήνας πιθανότητα στις 17:30 το απόγευμα. Στο πλοίο αναμένεται να υπάρχει προσωρινή απαγόρευση απόπλου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και βεβαίωσης καλής αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων, το πλοίο έχει μέσα στην ημέρα να πραγματοποιήσει άλλα δύο δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας, το ένα στις 17:30 για Κάρυστο και το άλλο στις 10:45 για Τήνο και Μύκονο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.