ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτοί είναι οι έξι πιο φτηνοί προορισμοί διακοπών του κόσμου

Αυτοί είναι οι έξι πιο φτηνοί προορισμοί διακοπών του κόσμου

Μπορεί μέχρι σήμερα να νομίζατε πως μέρη όπως η Νότια Αφρική ή η Μπόρα Μπόρα αποτελούν μονάχα ένα όνειρο, τι θα λέγατε όμως αν ξέρατε πως μια διανυκτέρευση εκεί ίσως σας κοστίσει μέχρι και 20 ευρώ;

Διαβάστε παρακάτω 6 από τους πιο φθηνούς προορισμούς στον κόσμο για διακοπές και σκεφτείτε ξανά πού θα περάσετε τις ημέρες ξεκούρασής σας.

Νότια Αφρική

Για πολλά χρόνια, αυτή η πλευρά της ηπείρου αποτελούσε ένα ανεξερεύνητο μέρος, ενώ σήμερα εντυπωσιάζει με την εξαιρετική της φύση και τις ιδιαίτερες πόλεις της, όπως το Κέιπ Τάουν και το Γιοχάνεσμπουργκ. Λίγο τσιμπημένα τα εισιτήρια βέβαια, όμως μια διανυκτέρευση θα στοιχίσει μόλις 30 ευρώ.

Μπόρα Μπόρα

Παραδεισένιος τόπος στον Ειρηνικό Ωκεανό, συχνά αποτελεί προορισμό για τον μήνα του μέλιτος, ενώ διαθέτει ποικιλία θαλάσσιων σπορ, εκπληκτικές παραλίες και πανέμορφα τοπία φύσης. Όσο για τη διαμονή μπορείτε να βρείτε δωμάτιο από 55 ευρώ την κατάλληλη περίοδο.

Ταϊλάνδη

Φημίζεται για τις παραλίες, τα αξιοθέατα και την κουλτούρα της, ενώ στο Πουκέτ μπορείτε να κλείσετε δωμάτιο στον ξενώνα Patong Rose Guest House με 11 ευρώ! Το ίδιο φτηνό είναι και το φαγητό, μιας και μπορεί να βρείτε ποιοτικά εστιατόρια με τιμές από 0,50 ευρώ.

Δομινικανή Δημοκρατία

Βρίσκεται στην Καραϊβική και διαθέτει φανταστικές θάλασσες και καταπράσινα βουνά, ενώ ένα δωμάτιο θα σας κοστίσει μόλις 25 ευρώ τη βραδιά.

Μπουένος Άιρες

Διαθέτει τους πιο όμορφους καταρράκτες της Λατινικής Αμερικής, ενώ είναι γνωστή ως η πόλη του φλερτ, του τανγκό και του ποδοσφαίρου. Όσο για το που θα μείνετε, υπάρχει διανυκτέρευση με 17 ευρώ.

Ατλάντικ, Καναδάς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας προορισμός με γνωστή για την ποικιλία της κουζίνας του, αλλά και για τα πανέμορφα τοπία του, μπορεί να σας μαγέψει. Στο παραδοσιακό πανδοχείο μπορείτε να μείνετε με μόλις 35 ευρώ τη βραδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.