Aυτό είναι το ελληνικό νησί που βρίσκεται ανάμεσα στα 21 πιο συναρπαστικά ταξίδια ζωής

Aυτό είναι το ελληνικό νησί που βρίσκεται ανάμεσα στα 21 πιο συναρπαστικά ταξίδια ζωής

Το Travelchannel επιδιώκει να ανακαλύψει τους πιο μαγικούς προορισμούς στον κόσμο, αφού συνδυάζουν την ομορφιά των τοπίων τους με τις αξέχαστες εμπειρίες που μπορεί να αποκτήσει σε αυτούς ο επισκέπτης.

Γράφει: “Η Σαντορίνη βρίσκεται στις Κυκλάδες και διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα τοπία στον κόσμο. Τα χωριά είναι κτισμένα επάνω σε βραχώδες έδαφος και έχουν θέα στο βυθισμένο ηφαίστειο. Οι επισκέπτες μαζεύονται στην Οία για να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα.”

Στην πρώτη θέση – Άνγκορ Βατ, Καμπότζη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για ένα από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της ΝΑ Ασίας. Προστατεύεται από την UNESCO και περιλαμβάνει ευρήματα από διαφορετικές πρωτεύουσες της Αυτοκρατορίας Χμερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.