Διεθνή ΜΜΕ: «Η Αμοργός είναι το νησί του γαλάζιου, της γοητείας και της παρθένας φύσης»

Διεθνή ΜΜΕ: «Η Αμοργός είναι το νησί του γαλάζιου, της γοητείας και της παρθένας φύσης»

Διεθνή ΜΜΕ εκθειάζουν την Αμοργό με αναλυτικές παρουσιάσεις και προτρέπουν του ταξιδιώτες να την επισκεφθούν.

Το VacanzeGreche.com είναι ένα μεγάλο τουριστικό πρακτορείο στην Ιταλία και ειδικεύεται μεμονωμένα σε ελληνικούς προορισμούς.

Στην ιστοσελίδα του χαρακτηρίζει την Αμοργό ως «το νησί του γαλάζιου, της γοητείας και της παρθένας φύσης»

Το Greek City Times, μια μεγάλη ιστοσελίδα με έδρα την Αυστραλία το οποίο ειδικεύεται στην Ελληνική κουλτούρα και παράδοση. Αναδημοσιεύει τη λίστα του Conde nast traveler με τα καλύτερα νησιά για το 2021 όπου η Αμοργός εμφανίζεται στην 6η θέση.

Το Evaneos αποτελεί την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα στον κόσμο που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να κλίνουν ταξίδια απευθείας με έναν τοπικό ταξιδιωτικό πράκτορα ανάλογα τον προορισμό που τους ενδιαφέρει. Για την Αμοργό γράφει, μεταξύ άλλων: «Η Αμοργός, ένα υπέροχο νησί του συγκροτήματος των Κυκλάδων, προσφέρει μια πιο ήσυχη, εναλλακτική λύση αντί τα πιο τουριστικά νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης».

Τέλος, η βρετανική εφημερίδα Evening Standard σε άρθρο για τα καλύτερα ελληνικά νησιά που αξίζει κανείς να επισκεφθεί, επιφυλάσσει και αυτή εγκωμιαστικά σχόλια για το νησί των Κυκλάδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τα θετικά μηνύματα που έρχονται για το νησί μας από τις διεθνείς αγορές» τονίζει η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πόπη Δεσποτίδη και προσθέτει ότι «αυτό αποδεικνύει ότι κάθε ενέργειά μας έχει αποτέλεσμα, πράγμα που περιμένουμε να φανεί και όταν ανοίξει η τουριστική περίοδος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.