ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Telegraph: Προτείνει 15 ελληνικά νησιά για κάθε γούστο και επιλογή

Telegraph: Προτείνει 15 ελληνικά νησιά για κάθε γούστο και επιλογή

H Daily Telegraph πρότεινε 15 ελληνικά νησιά για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές, ανάλογα την περίσταση.

Το δημοσίευμα κατηγοριοποιεί τους προτεινόμενους προορισμούς με βάση την περίσταση.

Το νησί με τις καλύτερες παραλίες

Καλύτερο νησί για παραλίες ανακηρύσσεται η Ζάκυνθος, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η παραλία «ναυάγιο» είναι για πολλούς η ομορφότερή του νησιού.

Προορισμός για οικογένειες

Ως καλύτερος οικογενειακός προορισμός με την ατμοσφαιρική παλιά πόλη της ορίζεται η Κέρκυρα. Ακολουθεί ένα μη κατοικήσιμο νησί ως το κορυφαίο όλων για την πλούσια ιστορία του, που είναι η Δήλος.

Δίπλα στη Δήλο κάνει την εμφάνισή της η Μύκονος για τα καλαίσθητα ξενοδοχεία της.

Νησιά για καλό φαγητό

Στην κορυφή της γαστρονομίας, το δημοσίευμα, τοποθετεί την Κρήτη. Ακολουθούν τα Κουφονήσια, που κερδίζουν κολακευτικά σχόλια και για τη γαλήνη και την ηρεμία που εκπέμπουν.

Νησιά για όμορφα τοπία

Η Τήνος βρίσκεται στη λίστα με τα νησιά με τα πολύ όμορφα τοπία σε όλη την Ελλάδα. Η Άνδρος, για ακόμη μία φορά, αναφέρεται ως «παράδεισος» για τον περιπατητικό τουρισμό. Από τη λίστα δεν λείπει φυσικά και η Σαντορίνη με την μοναδική θέα.

Νησιά για ζευγάρια

Σύμφωνα με τo άρθρο, η Σύμη είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για τα ζευγάρια.

Προορισμοί για όλα τα γούστα

Η Σκύρος φαίνεται να αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν ηρεμία. Η Κάρπαθος ξεχωρίζει για τη μοναδική παράδοσή της. Η Ρόδος για τη νυχτερινή ζωή. Η Λευκάδα – εκτός από τις παραλίες- πάλι ξεχωρίζει για τα θαλάσσια σπορ της.

Στη λίστα υπάρχει και η Σκόπελος, για όσους θέλουν να θαυμάσουν πράσινο και να περιηγηθούν στα μοναστήρια της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.