Είδαν ΑΤΙΑ στον Όλυμπο στις 15 Ιουλίου

Είδαν ΑΤΙΑ στον Όλυμπο στις 15 Ιουλίου

Εμφανίσεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων (ΑΤΙΑ) στον Όλυμπο έχουν αναφερθεί πολλές φορές.

Φαίνεται πως κάποιοι συμπολίτες μας είδαν ξανά ιπτάμενους δίσκους στο Βουνό των Θεών στις 15 Ιουλίου.

Διαβάστε την ακόλουθη αναφορά που δημοσιεύθηκε στο Ερ.Ε.Ν.Ζω (Έρευνα Εξωγήινης Νοήμονος Ζωής):

«Είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Ιπποκράτειου νοσοκομείου με πάρα πολύ καλή θέα.

Την 15/7/2015 και ώρα 1.25 το βράδυ από τον εξώστη του ρετιρέ όπου διαμένω είδα εγώ και η σύζυγος μου τρείς φωτεινούς δίσκους πολύ μεγάλης διαμέτρου. Εκείνο το βράδυ είχε σύννεφα. Τα ΑΤΙΑ ήταν πάνω από τα σύννεφα.

Στην αρχή εμφανίστηκε το πρώτο και σε μερικά δευτερόλεπτα άλλα δυο. Έμειναν για περίπου 1-3 λεπτά και έπειτα άρχισαν να κινούνται πολύ αργά προς τον Όλυμπο με σταθερή πορεία.

Φθάνοντας στον Όλυμπο εκτέλεσαν κάθοδο προς το βουνό ένα -ένα. Όλα έδειχναν πως εκτελούσαν ελιγμούς ελλιμενισμού και προσέγγισης προς την βάση τους….

Όλη αυτή η δραστηριότητα κράτησε περίπου 5-7 λεπτά…

Καθόλη την πορεία τους δεν εμφανίστηκαν ίχνη από κινητήρες η κάποιο άλλου είδους προωθητικού συστήματος.. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εντοπίστηκαν από τα ραντάρ του Χορτιάτη….

Σας αναφέρω το γεγονός για να διευκολύνω την έρευνα σας.

Με εκτίμηση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κ.Σ. -Ναυπηγός Μηχανολόγος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.