ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σοκ στην Κίνα: Η κοιλιά αυτού του μωρού άρχισε να φουσκώνει – Όταν μάθαμε την αιτία σοκαριστήκαμε! (vid)

Σοκ στην Κίνα: Η κοιλιά αυτού του μωρού άρχισε να φουσκώνει – Όταν μάθαμε την αιτία σοκαριστήκαμε! (vid)

Η ιστορία αυτού του μωρού έλαβε χώρα στο νότιο τμήμα της Κίνας όπου οι γονείς του διαπίστωσαν ότι η κοιλιά του μεγάλωνε ορατά και άρχισαν να ανησυχούν ακόμα περισσότερο όταν το παιδί τους άρχισε να εκδηλώνει μεγάλο πόνο στην περιοχή της κοιλιάς και δυσκολεύονταν να αναπνεύσει.

Η Xiao Feng, το όνομα του παιδιού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω του έντονου πόνου που ένιωθε στο στομάχι κι ενώ η κοιλιά συνέχισε να μεγαλώνει. Οι γιατροί βγάζοντας ακτινογραφία ήρθαν αντιμέτωποι με μια συγκλονιστική ανακάλυψη! Την παρουσία ενός εμβρύου στο εσωτερικό της κοιλιάς!

Η κατάστασή του μάλιστα ήταν τόσο σοβαρή ώστε, αν δεν γίνονταν χειρουργική επέμβαση το μωρό δεν θα είχε επιβιώσει, όπως αναφέρει το periergaa.

Περιπτώσεις σαν της μικρής Xiao Feng συμβαίνουν μία φορά κάθε 500.000 γεννήσεις. Πέρυσι ανακοινώθηκε ένα παρόμοιο περιστατικό στο Περού.

Η μικρή έπρεπε να «γεννήσει» το δίδυμο αδερφό της, ο οποίος είχε 20 εκατοστά μήκος με άκρα τα οποία είχαν ήδη σχηματιστεί.

Δείτε το βίντεο που προκαλεί σοκ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.