Μήπως το ανθρώπινο σώμα δεν είναι αυτό που νομίζουμε; (βίντεο)

Μήπως το ανθρώπινο σώμα δεν είναι αυτό που νομίζουμε; (βίντεο)

Σε ολόκληρο τον κόσμο, πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν στη μετενσάρκωση, την πεποίθηση ότι μια ψυχή μπορεί να ξαναγεννηθεί σε ένα διαφορετικό σώμα μετά το θάνατο.

Σημαντικά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο έχουν τμήματα για την μελέτη της μετενσάρκωσης και σύμφωνα με την έρευνά τους υπάρχει ένα αυξανόμενο σύνολο στοιχείων που υποδεικνύει ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να θυμούνται προηγούμενες ζωές.

Οι θεωρητικοί των Αρχαίων Αστροναυτών υποδηλώνουν ότι δεν υπάρχει μόνο μετενσάρκωση, αλλά οι εξωγήινοι πρόγονοί μας έχουν σχεδιάσει ειδικά το ανθρώπινο σώμα να είναι ένα σκάφος για τις εξωγήινες οντότητες.

Οι ηγέτες του κόσμου, όπως ο Δαλάι Λάμα ακόμη και ο Σαντάμ Χουσεΐν, ισχυρίζονται ότι είναι οι μετενσάρκωση ισχυρών μορφών από προηγούμενα πρόσωπα με εξωγήινη σχέση.

Εάν οι ψυχές πράγματι ανακυκλώνονται μέσω διαφόρων μορφών, είναι απλώς η φυσική συνέχεια της ζωής – ή μήπως αυτή η διαδικασία θα κατευθυνθεί προς κάποιο μεγαλύτερο τέλος; Ένα που φτάνει πολύ πέρα από τη Γη;

Δείτε το Ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους από Cosmos greek Documentaries:

Αρχαίοι Εξωγήινοι S12E13 – Οι Αντιπροσωποι | Ντοκιμαντερ

http://dai.ly/x5xd26z
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.