ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φρίκη: Δείτε τι… έκρυβε στο μάτι του για ένα μήνα (Βίντεο)

Φρίκη: Δείτε τι… έκρυβε στο μάτι του για ένα μήνα (Βίντεο)

Σοκάρει η περίπτωση ενός 17χρονου αγοριού που κουβαλούσε στο μάτι του ένα… τεράστιο σκουλήκι, 3 εκατοστών.

Το αριστερό μάτι ενός 17χρονου Περουβιανού είχε πρηστεί υπερβολικά και ο άτυχος νέος κατέφυγε σε όλα τα νοσοκομεία της πόλης του για να βρει θεραπεία. Οι γιατροί που τον εξέτασαν θεώρησαν ότι ήταν απλά μια φλεγμονή και του συνέστησαν φαρμακευτική αγωγή.

Από την πλευρά του το αγόρι ακολούθησε κατά γράμμα τη συνταγή δεν είδε κανένα αποτέλεσμα, το αντίθετο μάλιστα, το μάτι του όλο και πρηζόταν.

Ψάχνοντας να βρουν την αιτία που προκαλούσε το πρήξιμο, οι γιατροί ανακάλυψαν τη σοκαριστική αλήθεια… Ένα σκουλήκι 3 εκατοστών είχε βρει καταφύγιο στο μάτι του 17χρονου.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί η μέθοδος που χρησιμοποίησαν οι γιατροί. Αντί να αφαιρέσουν το σκουλήκι με χειρουργική επέμβαση έβαλαν δίπλα στη φλεγμονή βασιλικό, ώστε το σκουλήκι να βγει από μόνο του… λόγω της έντονης μυρωδιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.