Κυνηγός UFO «ανακάλυψε» αιγυπτιακή σαρκοφάγο στην επιφάνεια του Άρη (φώτο-βίντεο)

Κυνηγός UFO «ανακάλυψε» αιγυπτιακή σαρκοφάγο στην επιφάνεια του Άρη (φώτο-βίντεο)

Ο Σκοτ Γουόρεν, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τις κατά καιρούς αποκαλύψεις του σχετικά με αποδείξεις παρουσίας εξωγήινων στη Σελήνη αλλά και σε άλλους πλανήτες κι ουράνια σώματα, υποστηρίζει πως σε μερικές από τις καταγραφές της επιφάνειας του πλανήτη Άρη, εμφανίζονται αντικείμενα που παραπέμπουν σε ανθρώπινες δημιουργίες.

Πιο αναλυτικά, ο Γουόρεν εξετάζοντας λήψεις του πλανήτη Άρη από ερευνητικά οχήματα της ΝASA, θεώρησε πως σε αυτές καταγράφεται μία αιγυπτιακή σαρκοφάγος -όμοια με αυτές που έχουν ανακαλυφθεί στην αφρικανική χώρα-, προκαλώντας μάλιστα την Αμερικανική Υπηρεσία Διαστήματος να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του ή να αποδείξει ότι όσα υποστηρίζει ο ίδιος δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Επιπλέον, ο Γουόρεν πιστεύει ότι εντόπισε και τον θρόνο ενός αξιωματούχου μαζί με την σαρκοφάγο, πιστεύοντας ακράδαντα ότι κάποια «ευφυή όντα» δημιούργησαν αυτά τα αντικείμενα στο πλανήτη Άρη.

Ο Γουόρεν, μάλιστα, δεν έμεινε μόνο σε αυτό το σημείο, αλλά προχώρησε τον συλλογισμό του, θεωρώντας ότι στις επίμαχες λήψεις διακρίνεται ξεκάθαρα το περιεχόμενο της σαρκοφάγου, ενώ στη συνέχεια επισήμανε πως μία σειρά κι άλλων αρχαίων αντικειμένων βρίσκονται στην επιφάνεια του «Κόκκινου Πλανήτη».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H επιμονή, μάλιστα, του κυνηγού UFO και των λοιπών μυστηρίων του διαστήματος ανάγκασε την NASA να τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος, κάνοντας λόγο για «κατάσταση παρωδίας», η οποία στην επιστήμη της ψυχολογίας αναφέρεται στο γεγονός της αναγνώρισης οικείων σχημάτων σε σύννεφα, σχηματισμούς βράχων ή άλλα μη σχετιζόμενα αντικείμενα ή δεδομένα και στο υποσυνείδητο συνδυάζονται με πραγματικά αντικείμενα χωρίς φυσικά να είναι πρόκειται για την πραγματικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.