ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε ποιοι είναι οι ξηροί καρποί που έχουν λίγες θερμίδες

Δείτε ποιοι είναι οι ξηροί καρποί που έχουν λίγες θερμίδες

Σε όλους μας έχει τύχει να θέλουμε να φάμε κάτι αλλά να μην πάρουμε και αρκετές θερμίδες.

Θα πρέπει να γνωστοποιηθεί πως υπάρχουν κάποια είδη ξηρών καρπών που είναι και θρεπτικά αλλά και με ελάχιστες θερμίδες.

Παρακάτω θα βρεις τη λίστα με αυτά:

Κάσιους

Σίδηρος και ψευδάργυρος ή αλλιώς δύο σε ένα. Από τη μία ο σίδηρος που περιέχουν βοηθάει στη πρόληψη της αναιμίας που βασανίζει τόσες γυναίκες λόγω της αποβολής μεγάλης ποσότητας αίματος κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Από την άλλη ο ψευδάργυρος που ενισχύει το ανοσοποιητικό το οποίο φυσικά θέλουμε ακμαίο, ειδικά σε μία τέτοια συνθήκη όπως αυτή της πανδημίας.

Μακαντέμια

Τι κι αν συγκεντρώνουν τις περισσότερες θερμίδες, η δράση τους είναι πάρα πολύ σημαντική.

Περιέχουν μονοακόρεστα λιπίδια τα οποία μειώνουν την LDL (κακή χοληστερίνη) καθώς και την αρτηριακή πίεση από την οποία ταλαιπωρούνται πολλές γυναίκες που βρίσκονται σε στάδιο εμμηνόπαυσης.

Φουντούκια

Βιταμίνη Ε και μονοακόρεστα λιπαρά είναι δύο από τα σημαντικότερα στοιχεία που περιέχουν. Καρδιαγγειακό σύστημα και δέρμα είναι από τα πρώτα που ευνοούνται σημαντικά.

Αμύγδαλα

Φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Ή αλλιώς καλύτερη λειτουργία του εντέρου και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η ιδανική επιλογή (ακόμη και για πρωινό) αφού 5 αμύγδαλα ισοδυναμούν με ένα ποτήρι γάλα σε επίπεδα ασβεστίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.