ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μυτιλήνη: Η κυβέρνηση διώχνει τον μοναδικό ογκολόγο γιατί είναι ανεμβολίαστος!

Μυτιλήνη: Η κυβέρνηση διώχνει τον μοναδικό ογκολόγο γιατί είναι ανεμβολίαστος!

Τον μοναδικό ογκολόγο του νοσοκομείου Μυτιλήνης ετοιμάζεται να βγάλει σε υποχρεωτική αναστολή εργασίας η κυβέρνηση, γιατί είναι ανεμβολίαστος.

Υπενθυμίζεται πως από την Τετάρτη ισχύει η υποχρεωτικότητα του εμβολίου για τους υγειονομικούς υπαλλήλους. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι υγειονομικοί του νοσοκομείου Μυτιλήνης είναι 770, εκ των οποίων οι 45 ανεμβολίαστοι. Αν και οι 45 μπουν σε αναστολή εργασίας χωρίς αποδοχές, θα δημιουργηθούν τεράστια κενά εις βάρος των ασθενών.

Στην περίπτωση του ογκολόγου αν ο ίδιος δεν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, θα εκταμιευτεί το ανάλογο κονδύλι ώστε να έρθει ο επόμενος ογκολόγος στο νησί και να καλύψει τη θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, μέχρι τότε καρκινοπαθείς θα πρέπει να περιμένουν είτε ο ογκολόγος να αποφασίσει να κάνει το εμβόλιο είτε να καλυφθεί εκ νέου η θέση, ώστε να κάνουν ένα ραντεβού με τον γιατρό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.