Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Έως και 200 περιπτώσεις πλαστών πιστοποιητικών στα νοσοκομεία»

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Έως και 200 περιπτώσεις πλαστών πιστοποιητικών στα νοσοκομεία»

Για τα περιστατικά εντοπισμού πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης μίλησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Στο σύνολό τους τα περιστατικά θα φτάσουν τα 200 είπε το πρωί της Παρασκευής μιλώντας σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη ενόψει της ΔΕΘ. Γνωστοποίησε ότι η ΠΟΕΔΗΝ πρότεινε στο υπουργείο Υγείας να υποβληθεί σε τεστ αντισωμάτων το σύνολο των υγειονομικών, να εντοπιστούν ποιοι δεν έχουν αντισώματα ενώ διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού, να ελεγχθούν σε βάθος «και αν βρεθεί ότι έχουν εξαπατήσει το σύστημα θα πρέπει να πάνε σπίτι τους με απόλυση και φυλακή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πάντως πως εκτός από τις περιπτώσεις έκδοσης πλαστών βεβαιώσεων εμβολιασμού ή νόσησης, αλλά και τις καταγγελίες για εικονικούς εμβολιασμούς, στο φως έρχονται τις τελευταίες ώρες και περιστατικά πλαστών βεβαιώσεων rapid test, όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας, Γιώργος Γεωργιάδης. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης περιέγραψε πως ιδιωτικά ιατρικά μικροβιολογικά κέντρα χορηγούν πλαστά θετικά διαγνωστικά τεστ, ώστε οι «ασθενείς» να δηλωθούν στην κεντρική ψηφιακή πλατφόρμα ως νοσούντες και να αποσπάσουν πιστοποιητικό νόσησης, με το κόστος για τη συγκεκριμένη «υπηρεσία» να ανέρχεται από 10 έως 50 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.