Μήπως είσαι υποσεξουαλικός; – Πότε χρειάζεται επίσκεψη στο γιατρό

Μήπως είσαι υποσεξουαλικός; – Πότε χρειάζεται επίσκεψη στο γιατρό

Μια κλινική κατάσταση που ο κόσμος μπερδεύει με τον όρο asexual, όμως δεν έχε καμία απολύτως σχέση.

Πρόκειται για μία κατάσταση, συνήθως μικρής διάρκειας, όπου ό άνδρας έχει πεσμένη λίμπιντο, και ενώ έχει διάθεση για ερωtική επαφή, το σώμα του δεν ακολουθεί τον εγκέφαλο.

Οι γιατροί επιμένουν πως ο κυριότερος παράγοντας σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το άγχος και το στρες. Σε ακραίες περιπτώσεις είναι ο προθάλαμος της κατάθλιψης, ενώ πολλές φορές μια παροδική φάση με χαμηλή διάθεση για επαφές, μπορεί να δημιουργήσει άγχος απόδοσης ή σύγχυση σχετικά με τη σeξουαλική ταυτότητα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να επισκεφθείτε ειδικό για να σας συμβουλεύσει και κυρίως να σας καθησυχάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αλκοόλ και ο εθισμός σε ουσίες μπορούν να παίξουν και αυτά ρόλο σε περιόδους υποσeξουαλικότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.