ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το ακούσαμε και αυτό – Μ.Παγώνη: «Ο κόσμος να διασκεδάσει στα μπουζούκια και όχι στις συναυλίες»

Το ακούσαμε και αυτό – Μ.Παγώνη: «Ο κόσμος να διασκεδάσει στα μπουζούκια και όχι στις συναυλίες»

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, η οποία εμφανίζεται συχνά πυκνά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, πρότεινε στους πολίτες να διασκεδάζουν… στα μπουζούκια και όχι στις συναυλίες.

Ερωτηθείσα αν πρέπει να κλείσουν και τα μπουζούκια, η κ. Παγώνη, είπε ότι μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν για να μπορεί ο κόσμος να ξεδώσει, ωστόσο χρειάζεται να τηρούνται τα μέτρα. «Να είναι καθιστοί και να μη χορεύουν», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους ελέγχους λέγοντας ότι «πρέπει να ξεκινήσουν οι έλεγχοι. Δεν μπορούμε να μπούμε σε δεύτερο χειμώνα σαν τον περυσινό. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίζουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Όταν υπάρχει πολύς κόσμος και ο εμβολιασμένος μπορεί να έχει νοσήσει και να μεταδώσει».

«Όταν υπάρχει συνωστισμός και εμβολιασμένος ασυμπτωματικός μπορεί να μεταδώσει, όταν δεν μπορεί να τηρηθούν οι αποστάσεις. Πιστεύετε ότι δεν έβγαλαν τις μάσκες; Ξέρετε πώς πετάγονται τα σταγονίδια όταν κάποιος τραγουδάει; Πρέπει να μπει πολύ αυστηρό το πλαίσιο στις εκδηλώσεις αυτές. Με τόσο κόσμο δεν μπορεί να γίνονται» σημείωσε η κ. Παγώνη.

Αναφορικά με τις παρελάσεις πρότεινε στις πόλεις με πολύ υψηλό ιικό φορτίο να μην γίνουν οι μαθητικές καθώς αυτό θα σημαίνει αυξημένη κινητικότητα. «Στη Θεσσαλονίκη να κάνει παρέλαση μόνο ο στρατός. Στην Αθήνα θα μπορούσαν να κάνουν και μαθητικές, αλλά όχι με πολλούς θεατές και με τήρηση των αποστάσεων», είπε ο πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τη Βόρεια Ελλάδα, η Ματίνα Παγώνη τόνισε προς τους κατοίκους πως δεν πρέπει να φεύγουν από την Θεσσαλονίκη λόγω της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας γιατί στους άλλους γειτονικούς νομούς τα πράγματα δεν είναι καλύτερα καθώς έχουν μικρή εμβολιαστική κάλυψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.