ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Καλάβρυτα: Νέο τραγικό συμβάν – Την τελευταία της πνοή άφησε 40χρονη εμβολιασμένη – Είχε νοσήσει από κορωνοϊό

Συγγενής της εκλιπούσας: «Τη σκότωσαν στο νοσοκομείο, για να ανεβαίνουν οι αριθμοί»

Καλάβρυτα:  Νέο τραγικό συμβάν –  Την τελευταία της πνοή άφησε 40χρονη εμβολιασμένη  – Είχε νοσήσει από κορωνοϊό

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα το πρωί μια 40χρονη στα Καλάβρυτα η οποία αν και εμβολιασμένη με το μονοδοσικό σκεύασμα της Johnson&Johnson, νόσησε από κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο άνθρωπος που έχει συγγένεια με το θύμα, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι οι γιατροί «τη σκότωσαν» και «όχι ο κορωνοϊός».

«Τη σκότωσαν στο νοσοκομείο, για να ανεβαίνουν οι αριθμοί. Αφού έτσι δεν τα βλέπουν κυνικά όλα; Τη σκότωσαν, δεν είχε τίποτα» δήλωσε.

«Ξαφνικά σήμερα το πρωί μας έλεγαν ότι δεν την προλάβαιναν. Τελικά μας ενημέρωσαν ότι διασωληνώθηκε κι “έφυγε”. Ρωτούσα ποιος πήρε την απόφαση για διασωλήνωση και δεν μου λέγανε» πρόσθεσε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, η 40χρονη είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό της Johnson&Johnson το περασμένο καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.