ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το αρωματικό φυτό που ανεβάζει τη λίμπιντο και βελτιώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης

Και με την υπογραφή της επιστήμης...

Το αρωματικό φυτό που ανεβάζει τη λίμπιντο και βελτιώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης

Η τριγωνέλλα ή τριγωνίσκος μπορεί να είναι διαδεδομένη στην Ινδία αλλά δεν λείπει και από την κουζίνα της χώρα μας. Θα το βρείτε μαζί με άλλα μπαχαρικά στον πασίγνωστο παστουρμά.

Η τριγωνέλλα όμως εκτός από μυστικό των σεφ είναι και ευεργετική για την υγεία μας, καθώς έχει πλήθος θετικών επιπτώσεων σε πολλές λειτουργίες του οργανισμού μας.

Βοηθάει στη πέψη

Μειώνει το αίσθημα της καούρας ενώ ρυθμίζει τα οξέα στο στομάχι.

Μειώνει τις φλεγμονές

Με μελέτες και πειράματα που έγιναν πάνω σε ποντίκια αποδείχθηκε ότι έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Βελτιώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης

Αποδεδειγμένα ρίχνει τις τιμές των τριγλυκεριδίων και της χοληστερόλης.

Ρυθμίζει την όρεξη

Μετά από διατροφή στηριγμένη στη τριγωνέλλα, ερευνητές είδαν ότι το αίσθημα της πείνας υποχώρησε στους εθελοντές που πήραν μέρος στην έρευνα, και μειώθηκε το λίπος τους κατά 17%.

Βελτιώνει την τεστοστερόνη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε έρευνα 8 εβδομάδων σε άνδρες άνω των 30 ετών έλαβαν 500 mg τριγωνέλλας, 4 φορές την εβδομάδα και παρατήρησαν αύξηση της ερωtικής επιθυμίας και εξαιρετικά αποτελέσματα στο σώμα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.