ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Μπλόκο» ανεμβολίαστων στα θεματικά πάρκα – Μόνο οι εμβολιασμένοι & όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης θα μπαίνουν

Ο υπ.Υγείας συνέστησε να γίνονται επιπλέον self test κατά την περίοδο των Χριστουγέννων

«Μπλόκο» ανεμβολίαστων στα θεματικά πάρκα – Μόνο οι εμβολιασμένοι & όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης θα μπαίνουν

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης το πρωί της Πέμπτης, ανακοίνωσε τα μέτρα για τα θεματικά πάρκα ενόψει Χριστουγέννων.

Ο υπουργός Υγείας συνέστησε, επίσης, να γίνονται επιπλέον self test κατά την περίοδο των Χριστουγέννων πριν τις συναθροίσεις.

Για τα θεματικά πάρκα για τα Χριστούγεννα θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι ή με πιστοποιητικό νόσησης των τελευταίων έξι μηνών ενώ για τα παιδιά είπε ότι θα υπάρχει η διαδικασία όπως στους κλειστούς χώρους της εστίασης.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι στην επόμενη ΚΥΑ για τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού θα προβλέπεται ότι πιστοποιητικό νόσησης θα χορηγείται μόνο μετά από μοριακό τεστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με self test και rapid test θα μπορεί να μπαίνει κανείς σε καραντίνα αλλά το πιστοποιητικό θα δίνεται μόνο μετά από μοριακό τεστ (PCR).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.