ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεταφέρουν ασθενείς με κορωνοϊό μέσα στην βροχή και στο κρύο – Να πως θωρακίζει η κυβέρνηση το ΕΣΥ

Μεταφέρουν ασθενείς με κορωνοϊό μέσα στην βροχή και στο κρύο – Να πως θωρακίζει η κυβέρνηση το ΕΣΥ

Αυτά είναι τα θωρακισμένα νοσοκομεία της κυβέρνησης…

Κόλαφος για την κυβέρνηση είναι οι εικόνες που έρχονται από νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας που «λυγίζουν» υπό τις δραματικές ελλείψεις προσωπικού και υποδομών, εξαιτίας της εκδικητικής κυβερνητικής πολιτικής που επιμένει να κρατάει εκτός ΕΣΥ 7.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς, την ώρα που η χώρα διανύει το τέταρτο κύμα της πανδημίας.

Ασθενείς με πνευμονία και πυρετό που νοσούν από κορωνοϊό μεταφέρονται από τραυματιοφορείς μέσα στο κρύο και τη βροχή, προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις. Σκεπασμένοι όπως όπως με κουβέρτες, οι ασθενείς που αναπνέουν με δυσκολία, μεταφέρονται σε μεγάλη απόσταση μέσα στο συγκρότημα του νοσοκομείου.

«Είναι απίστευτο και τριτοκοσμικό» καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα τα βίντεο που αποτυπώνουν τις άθλιες συνθήκες στα νοσοκομεία.

«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κανείς την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι ασθενείς με κορωνοϊό» σημειώνει και καταγγέλλει ότι αυτή η κατάσταση επικρατεί από πέρσι τον χειμώνα: «Θέλω πραγματικά να επισημάνω την ανταπόκριση που έδειξε ο Διοικητής της Υγειονομικής περιφέρειας που παρά τις παρεμβάσεις του η διοίκηση του νοσοκομείου αδιαφορεί» αναφέρει ο κ. Γιαννάκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.