ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με κορωνοϊό οι πλήρως εμβολιασμένοι μαθητές και καθηγητές μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας σε συναυλία

Με κορωνοϊό οι πλήρως εμβολιασμένοι μαθητές και καθηγητές μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας σε συναυλία

Έπειτα από πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας, 17 μαθητές και 4 καθηγητές του Μουσικού Σχολείου της Κρήτης βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μετά από συναυλία που έδωσαν στο Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας.

Όλοι οι καθηγητές και κάποιοι απο τους μαθητές που νόσησαν με κορωνοϊό, ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

Ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε πως: «είναι όλοι καλά στην υγεία τους και ανυπομονούν να τελειώσει η καραντίνα και να επιστρέψουν στο σχολείο για να συνεχίσουν κανονικά στα μαθήματά τους».

Σημειώνεται, επίσης, πως το σχολείο λειτουργεί κανονικά διότι, όπως είπε και ο διευθυντής: «για δύο ημέρες(Δευτέρα και Τρίτη) έγιναν τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης με εντολή του Διευθυντής Δημόσιας Υγείας Μανώλη Λουμπούνη. Τα παιδιά που νοσούν δεν είναι όλα από ένα τμήμα, αλλά διάσπαρτα σε όλες τις τάξεις. Συνεπώς, από την Τετάρτη και έπειτα κανένα τμήμα του σχολείου δεν είναι κλειστό και το σχολείο συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του».

Το σχολείο παρέμεινε κλειστό, βέβαια, στις αρχές της εβδομάδας ώστε να γίνει απολύμανση και να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η εκδήλωση ήταν άψογα σχεδιασμένη, όλα κύλισαν κατ’ ευχήν, τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα που έζησαν αυτή την αξέχαστη μοναδική εμπειρία και σε λίγο καιρό όλα θα είναι μια μακρινή περιπέτεια που θα ανήκει στο παρελθόν και μόνο», δηλώνει ο Διευθυντής του σχολείου και τόνισε από τη μεριά του, ότι μέχρι το περασμένο σαββατοκύριακο το σχολείο ήταν απολύτως covid free.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.