ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επικεφαλής ΠΟΥ – Μ.Ράιαν: «Τα εμβόλια προστατεύουν και για την Όμικρον από τις σοβαρές μορφές της Covid-19»

Είμαστε ακόμη στην αρχή των μελετών

Επικεφαλής ΠΟΥ – Μ.Ράιαν: «Τα εμβόλια προστατεύουν και για την Όμικρον από τις σοβαρές μορφές της Covid-19»

Ο επικεφαλής της διεύθυνσης αντιμετώπισης επειγόντων στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας Μάικλ Ράιαν, εκτιμά πως δεν υπάρχει «κανένας λόγος να αμφιβάλουμε ότι τα υπάρχοντα εμβόλια προστατεύουν» τους ασθενείς που έχει προσβάλει η παραλλαγή Ομικρον από τις σοβαρές μορφές της Covid-19.

«Έχουμε πολύ αποτελεσματικά εμβόλια που έχουν αποδείξει την επάρκειά τους απέναντι σε όλες τις παραλλαγές μέχρι τώρα, όσον αφορά τη σοβαρότητα της ασθένειας και την ανάγκη νοσηλείας» είπε ο Δρ Ράιαν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε ότι δεν θα συμβεί το ίδιο» με την Όμικρον, πρόσθεσε, εξηγώντας ότι είμαστε ακόμη στην αρχή των μελετών για αυτήν την παραλλαγή που εντοπίστηκε στις 24 Νοεμβρίου και έχει καταγραφεί μέχρι τώρα σε περίπου 40 χώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.