ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Θεμιστοκλέους: «Από σήμερα η αναγνώριση ξένων πιστοποιητικών εμβολιασμού στην Ελλάδα»

Ανακοίνωσε τη λήξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού όλων των πολιτών μετά το πέρας του 7μήνου από την πρώτη τους δόση

Μ.Θεμιστοκλέους: «Από σήμερα η αναγνώριση ξένων πιστοποιητικών εμβολιασμού στην Ελλάδα»

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους, ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας, τη λήξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού όλων των πολιτών μετά το πέρας του 7μήνου από την πρώτη τους δόση αλλά και την αναγνώριση των ξένων πιστοποιητικών στην Ελλάδα.

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, στην προγραμματισμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας , για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας, δήλωσε πως όλοι οι πολίτες που έχουν κάνει τα αρχικά εμβόλια κατά του κορωνοϊού πριν από εφτά μήνες, (ενώ την ίδια ώρα για τους εμβολιασμένους με το προϊόν της Johnson & Johnson, το όριο είναι οι τρεις μήνες) και δεν πραγματοποιούν την αναμνηστική τους δόση, θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι.

Ο αριθμός των πολιτών που βρίσκονται στο μεταίχμιο του ορίου είναι περίπου 440.000.

Από σήμερα θα μπορούν και όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο τους στο εξωτερικό και για τους οποίους ισχύει το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού να εισέρχονται στο anagnorisi.emvolio.gov.gr για να προχωρήσουν και στην αναγνώρισή του εντός Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι δεν διαθέτουν το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού θα πρέπει να απευθύνονται στα ΚΕΠ, για την αναγνώριση του εμβολιασμού τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.