ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Γκέιτς: «Η εμφάνιση ενός πιο μεταδοτικού στελέχους είναι απίθανη αλλά έχουμε βιώσει πολλές εκπλήξεις…»

«Σφύριξε» τη λήξη της πανδημίας ο Μ.Γκέιτς ή μήπως όχι;

Μ.Γκέιτς: «Η εμφάνιση ενός πιο μεταδοτικού στελέχους είναι απίθανη αλλά έχουμε βιώσει πολλές εκπλήξεις…»

Ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft και μέτοχος σε πολλές εταιρείες που παράγουν εμβόλια, Μπιλ Γκέιτς, υποστήριξε ότι είναι απίθανη η εμφάνιση πιο μεταδοτικού στελέχους του κορωνοϊού, αλλά, όπως είπε, «έχουμε βιώσει πολλές εκπλήξεις».

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανάρτηση στο Twitter, ο Μπιλ Γκέιτς έγραψε: «Η εμφάνιση ενός πιο μεταδοτικού στελέχους είναι απίθανη, αλλά έχουμε βιώσει πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

Ακόμα, ο ίδιος επεσήμανε το εξής: «Καθώς οι χώρες υποφέρουν από τα κύματα της Όμικρον, τα συστήματα υγείας τους θα τεθούν υπό αμφισβήτηση. Τα περισσότερα από τα σοβαρά κρούσματα θα αντιστοιχούν σε μη εμβολιασμένα άτομα. Όταν η Όμικρον διαδοθεί από χώρα σε χώρα, τότε για τον υπόλοιπο χρόνο θα πρέπει να βλέπουμε πολύ λιγότερα κρούσματα. Αυτός είναι ο λόγος που η νόσος COVID-19 μπορεί να αντιμετωπιστεί περισσότερο σαν την εποχική γρίπη».

Σύμφωνα με τον Μπιλ Γκέιτς, λόγω της μετάλλαξης Όμικρον, πολλοί άνθρωποι θα έχουν ανοσία «τουλάχιστον τον επόμενο χρόνο» (να το πει και στην κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη που δίνει πιστοποιητικά νόσησης τα οποία έχουν διάρκεια μόλις τριών μηνών) και ο ίδιος πρόσθεσε: «Μπορεί να πρέπει να εμβολιαζόμαστε κατά του κορωνοϊού κάθε χρόνο για κάποιο χρονικό διάστημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.