ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΠΟΕΔΗΝ για κατάρρευση ψευδοροφής στον Ευαγγελισμό: «Μάλλον στα μέτρα προστασίας θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και κράνος»

ΠΟΕΔΗΝ για κατάρρευση ψευδοροφής στον Ευαγγελισμό: «Μάλλον στα μέτρα προστασίας θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και κράνος»

«Πόσοι συνάδελφοι πρέπει να τραυματισθούν, να κινδυνέψει η ζωή τους για να γίνει συντήρηση των νοσοκομείων;» αναρωτιέται ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος περιέγραψε τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου κατέρρευσε η ψευδοροφή στην κουζίνα (για τους ασθενείς της Μονάδας Μεταμοσχευμένων Νεφροπαθών), με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εργαζόμενες τραπεζοκόμοι.

Όπως είπε ο κ.Γιαννάκος η μία γυναίκα τραυματίστηκε πιο σοβαρά (έχει κακώσεις στο κεφάλι και στον αυχένα), αλλά νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου, ενώ η άλλη τραυματίστηκε πιο ελαφριά (στα πόδια).

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει πως έχει αναδειχθεί πολλές φορές η επικινδυνότητα του κτιριακού εξοπλισμού των νοσοκομείων λόγω έλλειψης κονδυλίων, ενώ αναρωτιέται «πόσοι συνάδελφοι πρέπει να τραυματισθούν, να κινδυνέψει η ζωή τους για να γίνει συντήρηση των νοσοκομείων; Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο».

Και με εμφανώς σαρκαστική διάθεση σχολιάζει: «Μάλλον στα μέτρα προστασίας θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και κράνος. Περαστικά στους συναδέλφους».

Η δήλωση του Μιχάλη Γιαννάκου:

«Σήμερα το μεσημέρι στις 12 στον Ευαγγελισμό, στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Οργάνων, στο 2ο όροφο του παλαιού κτιρίου στην κουζίνα που είναι εντός της Μονάδας κατέρρευσε η ψευδοροφή, μεγάλου βάρους. Στην κουζίνα εκείνη την ώρα βρίσκονταν δύο τραπεζοκόμες, οι οποίες είχαν κλείσει τη πόρτα της κουζίνας να ετοιμάσουν το φαγητό των ασθενών.

Όταν άκουσαν τον θόρυβο πρόλαβε η μία και άνοιξε την πόρτα και αυτό τους έσωσε, γιατί η ψευδοροφή βρήκε εμπόδιο στην πόρτα. Καταπλακώθηκαν όμως οι τραπεζοκόμες και τραυματίσθηκαν. Η μία συνάδελφος πιο σοβαρά, νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου. Η άλλη συνάδελφος πιο ελαφριά. Περιποιήθηκαν τα τραύματά της και πήγε σπίτι της με αναρρωτική άδεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πόσες φορές δεν έχουμε αναδείξει την επικινδυνότητα του κτιριακού εξοπλισμού των νοσοκομείων λόγω έλλειψης κονδυλίων; Πόσοι συνάδελφοι πρέπει να τραυματισθούν, να κινδυνέψει η ζωή τους για να γίνει συντήρηση των νοσοκομείων; Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο. Μάλλον στα μέτρα προστασίας θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και κράνος. Περαστικά στους συναδέλφους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.