ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» και σήμερα ο αριθμός κρουσμάτων

Σε τι επίπεδα θα κυμανθούν σήμερα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα μας;

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» και σήμερα ο αριθμός κρουσμάτων

Σε ανησυχητικό αριθμό θα υπολογίζονται οι θετικοί στον covid-19 για ακόμα μια μέρα.

Συγκεκριμένα, μεταξύ 22.000 και 25.00 αναμένεται να είναι τα νέα κρούσματα τα οποία θα ανακοινώσει το απόγευμα της Τρίτης (18/1) ο ΕΟΔΥ. Οι σημερινοί δείκτες της πανδημίας θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμοι καθώς αύριο η Επιτροπή των Ειδικών του υπουργείου Υγείας θα εξετάσει τα δεδομένα και θα εισηγηθεί είτε την παράταση των μέτρων στην εστίαση είτε τη μερική χαλάρωσή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ πηγές του ΕΟΔΥ δήλωσαν πως κατά την πρωινή μέτρηση καταγράφονται 16.000 νέα κρούσματα κορονοϊού, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες υπολογίζεται πως ο τελικός αριθμός των σημερινών μολύνσεων υπολογίζεται ότι θα «κλείσει» μεταξύ 22.000 και 25.000.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.