Απόστολος Γαϊτάνης: Λιώστε το περιττό λίπος και σώστε την ζωή σας!

Απόστολος Γαϊτάνης: Λιώστε το περιττό λίπος και σώστε την ζωή σας!

Νέες καινοτόμες θεραπείες μείωσης του δείκτη του λίπους οι οποίες έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στα υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα και ιδιαίτερα ικανοποιητικά στα άτομα που απλώς θέλουν να χάσουν τοπικά λίπος, εφαρμόζει πλέον και στην Ελλάδα μετά το Λονδίνο όπου τις εφάρμοσε για πρώτη φορά σε ευρεία κλίμακα, ο Έλληνας πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης (διαβάστε σχετικά εδώ).

Μέθοδοι που συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην «κατάρρευση» του δείκτη λίπους χωρίς χειρουργικό νυστέρι!

Και όταν μιλάμε για «κατάρρευση» του δείκτη λίπους, αυτό έχει κάτι παραπάνω από ευεργετικές συνέπειες στην λειτουργικότητα των αρτηριών και εν τέλει και στην καρδιακή λειτουργία.

Ειδικά στους άνδρες έχει παρατηρηθεί πως το περιττό λίπος συγκεντρώνεται στην κοιλιά, τα παχάκια γύρω από τη μέση, το γνωστό «σωσίβιο», που δεν υποχωρεί παρά την άσκηση ή την διατροφή. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες σε ότι αφορά τα «ψωμάκια» στη μέση, και στο εσωτερικό του μηρού.

Η συγκέντρωση λίπους σε αυτές τις περιοχές αυξάνει κατά 25-63%, ανάλογα με την προδιάθεση του ατόμου, τον κίνδυνο εμφάνισης εμφράγματος στις ηλικίες άνω των 40 ετών.

Η νέα μέθοδος κρυολιπόλυσης (με το σύστημα Cool Sculpting by Zeltiq USA) που έφερε στην Ελλάδα ο Απόστολος Γαϊτάνης είναι η μοναδική, αυθεντική, μη επεμβατική διαδικασία που σε μία μόνο συνεδρία πραγματικά «λιώνει» το λίπος και «στεγνώνει» το σώμα από τις τοξίνες που το δηλητηριάζουν!

Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ψύξης για μόνιμα αποτελέσματα στην εξάλειψη του τοπικού λίπους, σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.

Η εφαρμογή του δεν περιλαμβάνει τομές, δεν χρειάζεται αναισθησία, δεν απαιτεί νοσηλεία, ενώ μειώνει το στρώμα του λίπους στις περιοχές αυτές μέχρι 70% χωρίς να βλάπτει το δέρμα ή άλλους ιστούς.

Η λειτουργία του βασίζεται στην χρήση του ψύχους – σε ελεγχόμενη διαδικασία – (FreezeDetect) που αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, «φαγοκυττάρωση», με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο.

Αποτελεί ιδανική μέθοδο για όσους εμφανίζουν τοπικό πάχος που αντιστέκεται στη δίαιτα και την άσκηση.

Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης χρειάζεται συνήθως μία συνεδρία. Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά έως και 2 ώρες περίπου.

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά ύστερα από μερικές εβδομάδες (6-8) και είναι μόνιμα.

Μια άλλη επαναστατική λύση που εφαρμόζει ο Α.Γαϊτάνης και έχει τεράστια επιτυχία έρχεται από τις… ειδικές δυνάμεις και είναι αυτή του Diettube.

Ο Ιταλός πλαστικός χειρουργός Marco Gasparotti, σε συνεργασία με το εργαστήριο του ιταλικού Στρατού και ομάδα ειδικών διατροφολόγων παρασκεύασε ένα αγνό πρωτεϊνούχο σκεύασμα βασισμένο σε αυτό που χρησιμοποιείται από τις ειδικές δυνάμεις του ιταλικού Στρατού σε αποστολές μακρού χρόνου εκτός των βάσεών τους, για να έχουν υψηλά επίπεδα ενέργειας, χωρίς την λήψη περιττών θερμίδων.

Η μέθοδος είχε εκπληκτικά αποτελέσματα αφού μεταξύ άλλων μειώθηκαν τα ποσοστά λίπους του προσωπικού σε ποσοστό 6-8% χωρίς να μειωθεί η μυική μάζα!

Και μόλις σε 15-21 ημέρες, χωρίς να αισθανθεί ο αποδέκτης του πρωτοκόλλου, ούτε μία στιγμή, πείνα!

Το πρωτόκολλο άμεσα εφαρμόστηκε και σε ειδικές μονάδες των ΗΠΑ των οποίων τα στελέχη έπρεπε να έρθουν στα κατάλληλα κιλά τους πριν την εμπλοκή τους σε αποστολές.

Τα πρωτεϊνούχα σκευάσματα Diettube δεν είναι φάρμακα, αλλά συμπληρώματα διατροφής αποτελούμενα από πρωτεΐνες γάλακτος υψηλής βιολογικής αξίας, εμπλουτισμένες με αμινοξέα l-ισολευκίνη, ορνιθίνη, l-τρυπτοφάνη, ταυρίνη και l-κιτρουλίνη, που συντελούν στην άμεση απώλεια βάρους σε καθαρό λίπος.

Ο υπολογισμός της απαραίτητης ημερήσιας πρωτεϊνικής τροφής που χρειάζεται να λαμβάνει ο ασθενής γίνεται με βάση το ιδανικό βάρος του.

Φυσικά συνυπολογίζονται παράμετροι όπως το φύλλο (άνδρας, γυναίκα) το ύψος και το βάρος στην παρούσα κατάσταση του ασθενούς.

Έτσι εκτός από το διατροφικό πρωτόκολλο συνολικής διάρκειας τριών εβδομάδων, που εφαρμόζεται έως σήμερα, μπορούν να διαμορφωθούν και άλλα προγράμματα σίτισης μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας (10 ημέρες, 30 ημέρες) ή ακόμα και 60 ημέρες για απώλεια περισσότερων από 10 κιλά καθαρού λίπους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συμβουλευθείτε τον γιατρό μπορείτε να δείτε σχετικά εδώ: www.agaitanis.gr

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών & του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(Iατρεία: Αθήνα, Βασ. Σοφίας 48, Κηφισιά, Ηρώδου Αττικού & Μενάνδρου 1, Θεσσαλονίκη, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης) τηλ: 210-7222070

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.