ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ιατροί ΕΟΠΥΥ: Επίσχεση εργασίας την Παρασκευή – Από την «τσέπη» των ασφαλισμένων… όποια ραντεβού

Ιατροί ΕΟΠΥΥ: Επίσχεση εργασίας την Παρασκευή – Από την «τσέπη» των ασφαλισμένων… όποια ραντεβού

Σε επίσχεση υπηρεσιών προχωρούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου ζητώντας την ανταπόκριση του Οργανισμού στα φλέγοντα θέματα, του κλάδου, ιδίως οικονομικά.

Αυτό σημαίνει πως οι ασφαλισμένοι που θα χρειαστούν ιατρική πράξη, θα πρέπει να πληρώσουν οι ίδιοι την επίσκεψη ή την εξέταση και να καταθέσουν τα σχετικά έγγραφα στον Οργανισμό ώστε να τους καταβάλλει τα χρήματα.

Το προεδρείο της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ ( ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ) ζητεί την κατανόηση των ασφαλισμένων, επισημαίνοντας πως η επίσχεση κοινοποιήθηκε εξωδίκως στην έδρα του Οργανισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσω αυτού, εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, που αποτελεί και το μείζον ζήτημα των επαγγελματιών υγείας στις σχέσεις τους με τον ΕΟΠΥΥ. Αναφέρουν ενδεικτικά πως δεν έχουν αμειφθεί για τις ιατρικές επισκέψεις των ασφαλισμένων κατά το διάστημα Μάρτιος-Ιούνιος του τρέχοντος έτους οι οποίες έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες, σύμφωνα με την σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.