ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της αρπαγής των περιουσιακών στοιχείων του ΕΕΣ από τους δανειστές (upd)

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της αρπαγής των περιουσιακών στοιχείων του ΕΕΣ από τους δανειστές (upd)

Αρχικό κείμενο: 13:14

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της παράνομης «διοίκησης» που εγκαθίδρυσε η κυβέρνηση στο Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, κατέθεσε σήμερα το πρωί ο νόμιμος πρόεδρος Νίκος Οικονομόπουλος.

Στην αίτηση ζητείται η αποκατάσταση της νομιμότητας και η επέμβαση της δικαιοσύνης προκειμένου να αποβληθούν οι πραξικοπηματίες της διοίκησης Μαμαντόπουλου, από τα γραφεία το ΕΕΣ έπειτα από παράνομη απόφαση τμήματος του ΔΣ που εξέλεξαν το συμμαθητή του νυν υπουργού υγείας Α.Ξάνθου ως πρόεδρο στον ΕΕΣ.

Να σημειωθεί ότι ούτως ή άλλως ο ΕΕΣ οδεύει στο επόμενο δίμηνο σε εκλογή νέου προέδρου.

Αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι ο τρόπος με τον οποίο επιχειρείται να υφαρπαχτεί η περιουσία του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και να δοθεί στους δανειστές με τον τρόπο που εδόθησαν τα νοσοκομεία, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα ΚΑΠΗ κλπ της χώρας.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Το αστείο στην υπόθεση είναι οτι ο εμφανιζόμενος ως «πρόεδρος» του ΕΕΣ, Ανδρέας Μαμαντόπουλος, δίνει και συνέντευξη τύπου!

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου του κ. Νίκου Οικονομόπουλου

«Σήμερα κατέθεσα αγωγή και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που θα συζητηθούν με την διαδικασία του κατεπείγοντος από τα Δικαστήρια των Αθηνών την ερχόμενη Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2019, με σκοπό την ακύρωση της παράτυπης διαδικασίας που εξέλεξε νέο Πρόεδρο Ε.Ε.Σ..

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., ως νόμιμος εκπρόσωπος του ιστορικού και πανελλήνιας εμβέλειας Σωματείου, οφείλει να τηρεί τη νομιμότητα και ως εκ τούτου είχα την υποχρέωση να καταφύγω στην νομική οδό προκειμένου να επανέλθει η κανονικότητα και το καθεστώς ηρεμίας στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Η υποχρέωσή μου αυτή κρίθηκε ιδιαιτέρως επιβεβλημένη λόγω της ιστορικά κρίσιμης για τον Ε.Ε.Σ. χρονικής περιόδου, κατά την οποία, ολοκληρώνονταν οι διαδικασίες, (γεγονός που επιβεβαιώνουν οι πρόσφατες επιστολές εκπροσώπων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού (Δ.Ο.Ε.Σ.)), έτσι ώστε ο Ε.Ε.Σ. να οδηγηθεί σε Γενική Συνέλευση, καθ’ ύλην αρμόδια για να αποφασίσει για την περαιτέρω πορεία του Σωματείου μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία έχω αμέριστη εμπιστοσύνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.