ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτή η τροφή σου χαρίζει γερά κόκαλα – Και όχι δεν είναι το γάλα

Αυτή η τροφή σου χαρίζει γερά κόκαλα – Και όχι δεν είναι το γάλα

Νομίζεις ότι το γάλα είναι η Νο.1 τροφή που θα σε προστατέψει από την οστεοπόρωση; Ξανασκέψου το!

Σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές υπάρχει μια φυτική τροφή που μπορεί να σού χαρίσει πολύ πιο γερά κόκαλα!

Ο λόγος για τα δαμάσκηνα, τα οποία σύμφωνα με την έρευνα επιβραδύνουν την οστεοπόρωση σε γυναίκες που βρίσκονται σε εμμηνόπαυση, αλλά και σε άντρες. Το αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού έχει σπουδαίες ποσότητες μετάλλων, όπως ο χαλκός, το μαγνήσιο και το σελήνιο που είναι υπεύθυνα για την ενίσχυση των οστών, καθώς προστατεύουν από την οστεοπόρωση.

Ακόμη και αν δεν είναι καλοκαίρι όμως μπορείς να απολαύσεις τις ευεργετικές του ιδιότητες, καταναλώνοντάς το ξηρό ως σνακ ή προσθέτοντάς το στα δημητριακά και τις σαλάτες σου. Τα ξερά δαμάσκηνα περιέχουν, επίσης, το ιχνοστοιχείο βόριο, που συμβάλλει στην καλή υγεία των οστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μην νομίζεις ότι πια θα πρέπει να τρέφεσαι μόνο με δαμάσκηνα. Πέντε με έξι φρούτα είναι αρκετά για να δεις σπουδαία διαφορά στην υγεία των οστών σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.