Νέα «έξυπνη» οδοντόβουρτσα θα μας ενημερώνει αν πλύναμε καλά τα δόντια μας! (βίντεο)

Νέα «έξυπνη» οδοντόβουρτσα θα μας ενημερώνει αν πλύναμε καλά τα δόντια μας! (βίντεο)

Έρχεται μία «έξυπνη» οδοντόβουρτσα, η οποία θα μας πληροφορεί πόσο καλά καθαρίσαμε τα δόντια μας και ποια παραμελούμε συνεχώς.

Αν αναρωτιέστε πόσο σωστά βουρτσίζετε τα δόντια σας και αν κάποια από αυτά δεν τα καθαρίζετε καλά, την απάντηση έχει η νέα «έξυπνη» οδοντόβουρτσα Genius X, που παρουσίασε η εταιρεία Oral-B στη διεθνή έκθεση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

Η οδοντόβουρτσα διαθέτει αισθητήρες και χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να βοηθήσει τους χρήστες να βελτιώσουν την υγιεινή του στόματός τους. Συνδέεται μέσω Bluetooth με μια εφαρμογή κινητή τηλεφώνου, η οποία δείχνει μέσω απεικόνισης στον χρήστη πόσο καλά καθαρίζει κάθε δόντι και ποιο παραμελεί συστηματικά. Η εφαρμογή (app) παρέχει λεπτομερή ανάλυση για τον τρόπο βουρτσίσματος και δίνει συμβουλές για τη βελτίωση του.

Παραμένει άγνωστο, σύμφωνα με τη βρετανική «Ντέιλι Μέιλ», πότε ακριβώς φέτος θα κυκλοφορήσει η νέα συσκευή και σε ποια τιμή (δεν αναμένεται πάντως να είναι φθηνή).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.