4 φαγητά που είναι ντροπή να μην τα έχεις φάει ποτέ κρύα, για πρωινό

4 φαγητά που είναι ντροπή να μην τα έχεις φάει ποτέ κρύα, για πρωινό

Ψωμί ολικής άλεσης και δημητριακά ή πλιγούρι βρώμης, φυστικοβούτυτο, φρούτα, γιαούρτι και smoothies. Αν σας ενδιαφέρει η σιλουέτα σας και επιθυμείτε να φάτε κάτι υγιεινό και τόσο νόστιμο όσο η ομελέτα και οι γίγαντες στο στρατό, τότε επιλέξτε κάτι απ’ τα παραπάνω για το πρωινό σας…

Αν όμως σας ενδιαφέρει περισσότερη απ’ την υγεία σας η διατήρηση της μπάκας σας σε αξιοπρεπή επίπεδα «Μάριο Μπρέσκα» τότε διαβάστε με προσοχή το Ευαγγέλιο της αντρικής γουρουνιάς που ακολουθεί.

Είναι βράδυ Σαββάτου. Ετοιμάζεσαι όπως πάντα για τη νυχτερινή σου έξοδο. Θα το κάψουμε και απόψε κυρ-Στέφανε. Ντύνεσαι, χτενίζεσαι και αφού κλείνεις πρώτο τραπέζι καναπέ και κάνεις check in στο Kentro Athinon, δυναμώνεις τον ήχο και ακούς Πάολα στον Σπύρο Παπαδόπουλο να μερακλώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο belikeyou.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.