Nοσηλεύτρια απολύθηκε για ανάρτηση στο Facebook εναντίον του Πολάκη – Tί καταγγέλλει γιατρός

Nοσηλεύτρια απολύθηκε για ανάρτηση στο Facebook εναντίον του Πολάκη – Tί καταγγέλλει γιατρός

Γιατρός καρδιολόγος, στην κλινική «Παναγία η Οδηγήτρια», καταγγέλλει με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook ότι νοσηλεύτρια συγγενής του απολύθηκε από το νοσοκομείο όπου εργαζόταν, γιατί κοινοποίησε στον λογαριασμό της σχόλια εναντίον του Παύλου Πολάκη.

Ο γιατρός που κάνει την σοβαρή καταγγελία είναι ο γιατρός Μιχάλης Λιβανός, ο οποίος σχολίασε τα απρεπή σχόλια του Παύλου Πολάκη εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου γράφοντας:

Χαιρετίζω τους φιλους μου αριστερούς και «προοδευτικούς» χανιώτες που επέλεξαν και έστειλαν έναν απαίδευτο φασιστάκο να τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο. Για το άλλο το παλικαράκι που τον έκανε υπουργό και τον κρατάει ακόμη είναι της ίδιας συνομοταξίας οπότε τα σχόλια περιττά.

Η νοσηλεύτρια μακρινή συγγενής του γιατρού Μιχάλη Λιβανού, φαίνεται ότι κοινοποίησε και στον δικό της λογαριασμό τα σχόλια του Μιχάλη Λιβανού και αυτό οδήγησε στην απόλυσή της. Η νοσηλεύτρια με τα αρχικά ΡΣ εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά και σύμφωνα με τα όσα λέει ο καρδιολόγος Μιχάλης Λιβανός- ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας- ενημερώθηκε από τους υπευθύνους του νοσοκομείου ότι απολύεται λόγω της επίμαχης ανάρτησης.

Την δημοσιοποίηση του γεγονότος έκανε πάλι ο κ. Λιβανός, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τα στοιχεία της ταυτότητας της απολυμένης:

«Μια φίλη και μακρινή συγγενής μου έκανε σήμερα το πρωί το λάθος να κοινοποιήσει την ανάρτηση μου για τον αξιότιμο υπουργό μας. Το μεσημέρι απολύθηκε για το λάθος της αυτό, όπως της εξήγησαν με περίσσιο θράσος. Κάποιοι θα ζητήσουν συγνώμη από τη δημοκρατία σε αυτό τον τόπο, γιατί κάναμε πολύ υπομονή μαζί τους και δεν τους άξιζε ούτε η υπομονή ούτε η ευγένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός. Προσθέτοντας σαν υποσημείωση:

«ΥΓ: Δε θα κοινοποιήσω τα στοιχεία της επιχείρησης από σεβασμό στους λοιπούς εργαζομένους της».




Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.