ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτά είναι τα αναψυκτικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως καθαριστικά

Αυτά είναι τα αναψυκτικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως καθαριστικά

Έχουμε συνδέσει την κατανάλωση αναψυκτικών με το φαγητό και τη διασκέδαση μας. Όμως ένα αναψυκτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με περισσότερους τρόπους απ’ ότι φαντάζεστε και μάλιστα να γίνει ένας πολύτιμος βοηθός σας σε θέματα καθαριότητας!

Λεκέδες, σκουριά, τζάμια και παράθυρα, μαγειρικά σκεύη ακόμα και μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να καθαρίσει με τη βοήθεια των αναψυκτικών.

Αποχέτευση

Αν έχει βουλώσει η αποχέτευση του νεροχύτη σας ρίξτε λίγη ανθρακούχο σόδα. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Το ίδιο μπορείτε να εφαρμόσετε και στην τουαλέτα σας: θα καθαρίσει τη αποχέτευση και θα δώσει λάμψη στη λεκάνη.

Μαγειρικά σκεύη

Σε ορισμένες περιπτώσεις το να καθαρίσετε υπολείμματα καμένου φαγητού από τα μαγειρικά σας σκεύη. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα αναψυκτικού στο σκεύος και βάλτε το να βράσει σε χαμηλή θερμοκρασία για 15 έως 30 λεπτά. Στη συνέχεια πλύντε το σκεύος όπως συνήθως.

Σκουριά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχετε σκουριασμένα εργαλεία; Βάλτε αναψυκτικό σε έναν κουβά ή μια λεκάνη και τοποθετήστε τα μέσα σε αυτή. Ξεπλύνετε και στεγνώστε καλά τα εργαλεία πριν τα χρησιμοποιήσετε ξανά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.